Billetsalget til Brøndby-kampen er nu åbnet

Kristian Fredslund — 23.09.2021 07:33

Du kan nu købe billet til mødet mellem de forsvarende pokalmestre og de forsvarende 3F Superliga-mestre den 3. oktober på Cepheus Park Randers.

Snart er der et spændende opgør på Cepheus Park Randers, når Brøndby IF gæster Randers FC’s hjemmebane søndag den 3. oktober kl. 18.00.

Køb billet på: https://billet.randersfc.dk

Vil du sikre dig en plads til kampen, så læs med her. For der er lidt, som er ændret i vores stadion-setup.

Er du Randers FC-fan?

Vi har haft så stor succes med sæsonkortsalget, at vi har taget en beslutning om at de øvre tribuner på stadion bliver nummererede. Det vil sige, at man kan købe pladserne på det øvre dæk som sæsonkort og ellers til de forskellige kampe.

Det drejer sig om følgende områder:
- øverste tribune i Bilka-hjørnet
- øverste tribune på Rasmus Jakobsen & Lundemose Byg-tribunen (den nordlige tribune)
- øverste tribune i Krifa-hjørnet (her hvor Familieafsnittet hører til)

Pladserne på disse tribuners øvre dæk vil altså fremover være nummereret til Randers FC’s hjemmekampe. Prisen vil være uændret, men der er altså ikke længere mulighed for at benytte det øvre dæks siddepladser, hvis du har en unummereret billet. Der vil dog stadigvæk være adgang til Familieafsnittets legeområde, det vil dog ikke være muligt at benytte siddepladserne uden en billet hertil.

Sæsonkortholdere, der lige nu har et unummereret sæsonkort, men ønsker at være et bestemt sted på stadion, kan derfor få ombyttet deres sæsonkort, så de har adgang til det tribuneafsnit, de gerne vil benytte.

Det koster stadigvæk 79 kr at være sæsonkortholder på øverste tribune i Bilka-hjørnet, Krifa-hjørnet og på Rasmus Jakobsen & Lundemose Byg-tribunen (den nordlige tribune). Eneste ændring er, at de øverstre tribuneafsnit nu er nummereret. Skriv til [email protected], hvis du ønsker at ombytte dit unummererede sæsonkort til et nummereret et af slagsen med fast plads på øverste tribune uden merberegning.
Denne ændring kommer til at gælde fremadrettet – og ikke kun til Brøndby-kampen.

Er du Brøndby-fan?

Vi har allokeret hele Mascot-tribunen til Brøndbys fans, som vi har gjort tidligere. Brøndby-fansene skal dog være opmærksomme på, at vi i samarbejde med Brøndby har delt tribunen om i to afsnit – nemlig et familieafsnit og et support-afsnit. De to afsnit ligger dog lige op ad hinanden. 

Support-afsnittet er det oprindelige udebaneafsnit, som er markeret på stadionoversigten med ”Udebaneafsnit UN”

Familieafsnittet er resten af tribunen, som er markeret på stadionoversigte med ”Område 2 UN” på Mascot-tribunen.

Vi gør opmærksom på, at man kan blive henvist til et andet afsnit, end det man har købt til. Det vurderer vagterne på dagen.

Køb billet på vores billetside: https://billet.randersfc.dk