Vito trods nederlag: Det kan blive historiens bedste efterår i Randers FC

Martin Albrechtsen — 28.11.2021 20:45

Trods skuffelsen over nederlaget til Brøndby glæder Vito Hammershøy-Mistrati sig over Randers FC's gode efterår, hvor klubben er godt med i både 3F Superligaen, Sydbank Pokalen og UEFA Europa Conference League.

Vito Hammershøy-Mistrati er skuffet over dagens 1-0 nederlag til Brøndby.

- Jeg oplever en skidt 1. halvleg, og så oplever jeg, at vi får trykket godt på i de sidste 30 minutter af kampen, og det er udtur, at vi ikke får udlignet. Vi har jo nærmest ikke et skud på mål i 1. halvleg. Det skal man også lige huske på. Men selvfølgelig når vi har så store chancer for at afgøre det, så vil vi være lidt skuffede over, at vi ikke får uafgjort, fortæller Vito Hammershøy-Mistrati.Trods dagens nederlag glæder midtbanekreatøren, der med dagens kamp rundede kamp nummer 100 for Randers FC, sig over holdets gode efterår, hvor kronjyderne stadig er med i Europa Conference League og Sydbank Pokalen. Nu ser Vito frem til søndagens hjemmekamp og kvartfinale i Sydbank Pokalen.

- Jeg glæder mig sindssygt meget. Det kommer ikke til at være afgørende, fordi det er stadig et godt efterår, men det kan gå hen at blive historiens bedste efterår, hvis vi går videre i de to turneringer, i Randers FC. Det tør jeg godt sige, understreger Vito.

Der er kampstart mod OB i Sydbank Pokalens første kvartfinale søndag den 5. december kl. 18.00 på Cepheus Park Randers. Der er gratis adgang.

Så kom på stadion, vær med til at hylde Vito’s 100 kampe for Randers FC og støt holdet i den første af to pokalkvartfinaler mod OB.

Vito Hammershøy-Mistrati er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland