Jan Christensen, Getty Images

Alhaji Kamara forlænger til 2024

Kristian Fredslund — 07.11.2021 12:30

Den sierraleonske spydspids Alhaji Kamara har forlænget sin aftale med Randers FC.

Siden 2019 har Alhaji Kamara været en vigtig del af Randers FC-offensiven. Det fortsætter han med at være, da den sierraleonske angriber har skrevet under på en ny aftale med Randers FC, der binder ham til klubben til sommeren 2024.

- Alhaji har bevist, at han i topform er en af ligaens allerbedste angribere. Han er en stor mundfuld for alle forsvar med sin gode fysik, sin fart, sit stærke presspil og sin placeringsevne i feltet. Vi er derfor glade for, at han fortsat bliver en del af den stærke offensiv, som vi har fået opbygget, fortæller sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

I forrige sæson var han i den grad i hopla med syv mål i ni kampe, inden en skade satte ham ud af spillet og gjorde, at han måtte se det meste af forårssæsonen fra tribunen. Han startede også den nye sæson ud med mål i de to første kampe, inden han måtte udgå af lokalopgøret mod AGF i starten af august.

- Han er tæt på at være på samme niveau nu og fortsætter han det gode arbejde, så kommer der også mange mål fra hans fødder og hoved i den kommende tid. Og gør der det, så er der heller ingen tvivl om, at vi kan sælge ham, som er målsætningen for såvel ham som os, lyder det fra Søren Pedersen.

Hovedpersonen selv er naturligvis glad for, at fremtiden er på plads i det kronjyske.

- Jeg har været en del steder efterhånden, men Randers er definitivt det bedste sted, jeg har været.  Randers FC er som en familie for mig, og fra dag et har jeg haft det fantastisk i klubben. Trænerne, holdkammeraterne og alle i klubben er fantastiske, og det har været med til at gøre det til en nem beslutning at forlænge kontrakten, siger Alhaji Kamara.

- Jeg føler mig værdsat her og er ivrig efter at give tilbage til klubben og fansene. Vi gør det rigtigt godt i øjeblikket, og jeg er ambitiøs på holdets og egne vegne. Jeg er opsat på at opnå store resultater og vil gerne vinde endnu et trofæ med klubben.

Alhaji Kamara har spillet 61 kampe for Randers FC og scoret 18 mål, siden han kom til fra Vendsyssel FF.

Spillerfakta:

Navn: Alhaji Kamara

Fødselsdato: 16. april 1994

Position: Angriber

Tidligere klubber: FC Kallon, Djurgården IF, IFK Norrköping, D.C. United, Al-Taawoun, FC Sheriff Tiraspol, Vendsyssel FF

Alhaji Kamara er personligt sponsoreret af Planner4you