Randers FC og Simon Piesinger forlænger

Kristian Fredslund — 14.06.2021 09:16

Det østrigske forsvarsfyrtårn Simon Piesinger har forlænget sin aftale med Randers FC, så den nu gælder til sommeren 2023.

29-årige Simon Piesinger har spillet 62 kampe for Randers FC, og det bliver til flere af slagsen i fremtiden, da han og Randers FC netop er blevet enige om en 2-årig forlængelse af kontrakten, der udløber ved udgangen af juni måned.

Han kom til klubben i sommeren 2019 tiltænkt en rolle på den centrale midtbane, som han har spilet i størstedelen af sin karriere. Skader i bagerste geled gjorde dog, at han måtte vikariere i det centrale forsvar, hvor han siden har ageret forsvarsfyrtårn ved siden af Randers FC-anfører Erik Marxen.

- Simon har gjort det utroligt godt i de sidste to sæsoner, og han har været stærkt medvirkende til, at vi har haft så solid en defensiv, som tilfældet har været. Han er derudover meget rolig på bolden og har et fænomenalt overblik og en flot pasningsfod. Vi er utroligt glade for, at vi fortsætter samarbejdet, og at vi har holdets stamme intakt til den kommende sæson, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Den 192 centimeter høje østriger er glad for, at han fortsat skal trække i den lyseblå trøje.

- Jeg har haft nogle fantastiske sæsoner i Randers FC, hvor vi er blevet bedre og bedre. Jeg trives rigtigt godt i Randers, og er glad for, at vi er blevet enige om en ny aftale. Vi har netop afsluttet en fantastisk sæson og har en virkelig spændende trup. Jeg glæder mig til at fortsætte, hvor vi slap og så bliver det også utroligt fedt, at vi nu skal spille europæiske kampe, siger Simon Piesinger.

Simon Piesinger har scoret 4 mål i sine 62 kampe. Blandt andet målet til 3-0 i Sydbank Pokalens finale mod SønderjyskE tii sidste måned.

"Jeg har haft nogle fantastiske sæsoner i Randers FC, hvor vi er blevet bedre og bedre"

Simon Piesinger