Lars Rønbøg, Getty Images

Nikola Mileusnic fortsætter ikke i Randers FC

Kristian Fredslund — 08.06.2021 10:37

Den australske offensivspiller Nikola Mileusnic stopper i Randers FC.

I starten af oktober hentede Randers FC den australske offensivspiller Nikola Mileusnic til det kronjyske på en aftale indtil sommeren 2021. Den aftale udløber i slutningen af juni og bliver ikke forlænget.

- Nikola har været et godt bekendtskab i Randers FC, hvor han har budt sig til og også fået spilletid periodevist. Han har vist sine spidskompetencer frem, men har haft et ønske om mere spilletid. Derfor er vi efter nogle gode snakke blevet enige om, at vores veje skilles nu, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

27-årige Nikola Mileusnic har spillet 20 kampe og scoret en enkelt gang for Randers FC, nemlig i pokalkvartfinalen mod Vejle på hjemmebane, da han scorede kampens sidste mål i 3-1-sejren. Undervejs i sit ophold i Danmark nåede han også at måtte sidde uden for, da han var blevet testet positiv for COVID-19.

- Det har været en speciel tid at komme til udlandet. COVID-19 har sat nogle sociale og rejsemæssige begrænsninger for vores ophold, men min kæreste og jeg har alligevel haft en god tid i Randers, hvor vi har mødt mange hjælpsomme og fantastiske mennesker. Det har været en fornøjelse at være en del af et godt hold og at vinde pokalfinalen var noget helt specielt, siger Nikola Mileusnic.

Nikola Mileusnic er rejst tilbage til Australien.