Vito: Vi spiller mere underholdende end tidligere

Martin Albrechtsen — 13.07.2021 13:15

Vito Hammershøy-Mistrati glæder sig til den nye sæson, som bl.a. byder på et europæisk gruppespil, og ifølge midtbanekreatøren går Randers FC sæsonen i møde med et spændende hold.

Med kun 5 dage tilbage til 3F Superligapremieren ude mod Vejle Boldklub har vi taget en snak med midtbaneprofilen Vito Hammershøy-Mistrati om den kommende sæson, de europæiske kampe og om at have scoret sæsonens bedste mål i den forgangne sæson. 

- Vi har et Randers FC-hold, som er spændende. De sidste par år har vi ændret os lidt som hold, og spiller måske lidt mere underholdende, end Randers måske tidligere har været kendt for, fortæller Vito Hammershøy-Mistrati. 

Vito Hammershøy-Mistrati, der blev delt Randers FC-topscorer i seneste sæson med 9 mål i 3F Superligaen sammen med Alhaji Kamara, glæder sig til de europæiske kampe, hvor det i første omgang gælder playoff-runden til Europa League. En samlet sejr her vil sende kronjyderne i Europa League-gruppespillet, mens et samlet nederlag vil betyde deltagelse i gruppespillet i Conference League for randrusianerne. 

- I Europa League-playoff ville det være sjovt at spille imod et stort hold fra en top-5 liga. Eksempelvis Roma eller Leicester, men samtidigt er chancen for, at vi så kommer med i Europa League også ekstremt lille. Så jeg håber egentlig, at vi møder et lidt dårligere hold, og så kommer i Europa League, konstaterer Vito.

Som sæsonkortholder kan du sikre dig plads til de kommende kampe i såvel 3F Superligaen som i enten Europa League eller Conference League. Køb sæsonkortabonnement fra 79 kr om måneden og Europa-pakker for 300 kr ved at trykker her.

Vito Hammershøy-Mistrati er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland.