Vito og Randers FC forlænger

Kristian Fredslund Andersen / Martin Albrechtsen — 05.07.2021 14:00

Randers FC har forlænget med midtbaneprofilen Vito Hammershøy-Mistrati, der har sat signatur på en aftale gældende til sommeren 2024.

Det tog noget tid for Vito Hammershøy-Mistrati at slå igennem som 3F Superliga-spiller, men det må han sige at have gjort i først Hobro og siden i Randers FC, hvor han har udviklet sig til en profil i 3F Superligaen.

Den 29-årige midtbanekreatør har efter en flot sæson i Randers FC-trøjen sat sin signatur på en ny aftale gældende til sommeren 2024.

- Man må sige, at Vito siden sin ankomst er steppet up og er blevet en stor profil på holdet, hvor han jo nærmest er blevet vores topscorer. Han er vanvittig dygtig til at binde spillet sammen og har været med til at gøre vores hold til et mere boldbesiddende og underholdende et af slagsen. Derudover har han jo vist sig at være en kampafgørende spiller, der både laver oplæg og selv scorer mål. Han er blevet en stor fanfavorit på grund af måden han spiller fodbold, men også på grund af sin personlighed, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Han er glad for, at det er lykkedes at forlænge med endnu en af klubbens profiler, som uden tvivl er interessant for andre klubber i ind- og udland.

- Vito er glad for at være i Randers, og vi er glade for at have ham. Han har fået sit gennembrud sent, men der er masser af gode år i ham. Forlængelsen til 2024 betyder ikke, at han ikke kan skifte videre på et tidspunkt, men at han virkelig gerne vil Randers FC. Det er et kvalitetsstempel af det projekt, vi har bygget op i klubben, og den måde vi udvikler spillerne på, siger Søren Pedersen.

Jeg tror på, at holdet kan udvikle sig yderligere, og det vil jeg gerne være med til. Forhåbentlig kan vi komme med i top 6 igen, og så venter der et eventyr i Europa, som jeg ser frem til.

Vito Hammershøy-Mistrati

Selv er Vito Hammershøy-Mistrati begejstret over, at der nu er tilføjet et år og står 2024 på kontrakten.

- Det er en fantastisk klub at være en del af, og det har været fedt at være en del af den udvikling, vi har gennemgået de seneste år. Jeg tror på, at holdet kan udvikle sig yderligere, og det vil jeg gerne være med til. Forhåbentlig kan vi komme med i top 6 igen, og så venter der et eventyr i Europa, som jeg ser frem til.  

Fakta:
Vito Hammershøy-Mistrati
29 år
Midtbane
63 kampe for Randers FC i Superligaen/ 17 mål

Vito Hammershøy-Mistrati er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland.