Den nordlige tribune skifter navn og udtryk

15.07.2021 09:59

Fremover vil to lokale virksomheders logoer pryde den nordlige tribune på Cepheus Park Randers.

Den tidligere Top-Rengøring-tribune skifter navn. Fremover vil det være Lundemose Byg samt Rasmus Jakobsen A/S, som vil have deres firmalogoer eksponeret på den nordlige tribune. De har nemlig indgået en aftale med Randers FC for de kommende tre sæsoner.

- Vi har haft et godt samarbejde med de to virksomheder i foråret, hvor begge benyttede sig af at få eksponering via sædebannere på det corona-tomme stadion, da der ikke måtte være tilskuere. Vi har efterfølgende bygget videre på samarbejdet, som er endt ud i et af vores top-eksponerede produkter i form af et tribunesponsorat, fortæller sælger i Randers FC, Anders Hedeager Petersen.

Lundemose Byg er et lokalt tømrerfirma i Randers ejet af Troels Lundemose, mens Rasmus Jakobsen A/S er en stor bygge- og entreprenørvirksomhed fra Grenå ejet af Klaus Jakobsen. De to virksomheder har set gode muligheder i at få eksponeret deres virksomheder på Cepheus Park Randers med et tribunesponsorat.

- Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med Randers FC, og det ser vi frem til at fortsætte med. Klubben er kommet ind under huden på os, så vi er virkelig glade for at kunne få eksponeret vores virksomheder på en så tydelig måde på Randers’ flotte fodboldstadion, lyder det fra Troels Lundemose og Klaus Jakobsen.

I Randers FC ser vi frem til et spændende samarbejde i de kommende år og glæder os til, at alle tilskuere får mulighed for at se den nye flotte tribune til sæsonens første kamp søndag den 25. juli, hvor OB kommer på besøg. Vi vil derudover gerne takke Top-Rengøring for et godt samarbejde, og vi er glade for, at virksomheden fortsætter som Guldsponsor i klubben.