Bliv klar til det europæiske eventyr - Nu kan alle købe Europapakken

Martin Albrechtsen — 15.07.2021 11:23

Fra dags dato kan alle købe Europapakken for 400 kr til de kommende europæiske kampe på Cepheus Park Randers.

Hidtil har vores trofaste sæsonkortholdere haft forkøbsret til Europapakken, som indeholder billetter til de indtil videre fire europæiske kampe, som venter Randers FC i nær fremtid. Det drejer sig om Europa League playoff-kampen + de tre gruppespils-kampe uanset om det bliver Europa League eller Conference League.

I dag har vi åbnet op for, at alle kan købe Europapakken for 400 kr og dermed sikre sig billetter til de spændende europæiske kampe. Sæsonkortholdere har dog stadig reserveret deres pladser indtil udgangen af juli.

Fra den 1. august koster Europapakken 500 kr.

Til info:
Når man har købt Europa-pakken vil man i sin billetbank kunne se billetterne til de fire kampe, men disse vil for nuværende blot hedde Europa 1, 2, 3 og 4 og være uden modstander og tidspunkt, da vi ikke kender dette på nuværende tidspunkt.

Så snart vi kender disse data, vil billetten i billetbanken vise disse oplysninger. Man skal derfor se købet af  Europa-pakken som et købsbevis for, at man har sikret billetter til de europæiske kampe.

Vi har endnu ingen kendskab til specifikke datoer eller tidspunkter for de fire hjemmekampe, som pakken giver adgang til.

Følgende datoer er i spil til de europæiske kampe:

Europa League playoff-kampen kan finde sted enten d. 19/8 eller d. 26/8.

Datoer for gruppespilskampe kan være d. 16/9, d. 30/9, d. 21/10, d. 4/11, d. 25/11 og d. 9/12.