Bliv en del af Randers FC på kampdage!

08.07.2021 12:07

Vi har brug for flere hænder!

De frivillige er nogle af de vigtigste på kampdagene og der brug for flere - både til De Grønne Helte, som man møder på hele stadion og til VIP-teamet.

De grønne helte på stadion

Uden vores frivillige ville Randers FC ikke være det samme og især hjemmekampe, på Cepheus Park Randers, ville være umulige at afholde. De er en enorm styrke og arbejdskraft, som der sættes stor pris på hver dag – de er nemlig Randers FC’s ansigt udad til ved indgangene og ved tribunerne.

Den vigtigste del af er selvfølgelig fællesskabet og det kommer til syne i arbejdet på kampdage, hvor det især er de frivillige hænder, der sikrer gennemførelsen både før, under og efter kampen.

En del af arbejdsopgaverne består bl.a. af billetkontrol ved indgangene, pladsanvisning, parkeringsguide m.v.

Der er altid en masse at spændende opgaver på kampdagene!

Det drejer sig om alt det der skal til for sikre en god stadionoplevelse for vores fans!

Det forventer vi af dig som frivillig:  

  • God til at holde fokus på gæsterne.
  • Har et godt drive og overblik.
  • En positiv indstilling, er serviceminded og altid har et smil på læben.
  • Kan lide at arbejde, som en del af et større fællesskab med plads til alle.

Fordi vores frivillige betyder så meget for os, og de fortjener det, så afholdes der f.eks. årlige fester, storskærmsarrangementer osv. – ligesom at der bliver hygget efter hver hjemmekamp med stadionplatte og øl/vand.

Hvis du er interesseret i at være en del af et unikt fællesskab i Randers FC, så kontakt Michael Møller Højfeldt på [email protected] eller tlf. 5130 4143.

VIP-treater 

Har du en vært/inde gemt i dig? Er du interesseret i at skabe kvalitetsoplevelser, og gør altid dit bedste for at yde den bedste service?

Så er det dig vi har brug for som VIP-treater. Vi har nemlig brug for flere frivillige til at skabe en god VIP-oplevelse hos Randers FC, når der skal tages mod sponsorer og VIP-gæster på kampdage.

Du skal være klar med et smil, kende til godt værtsskab - og være fleksibel.

Fodboldverdenen er omskiftelig og vi har ikke altid mulighed for at planlægge langt ud i fremtiden, men det er en super fed verden at være en del af.

Der vil være tidspunkter, hvor der er roligt, og tid til at nurse for detaljerne, men også tidspunkter, hvor der skal gives et ekstra nap med.

Arbejdsopgaverne kan bl.a. bestå i at henvise gæster til rette plads, både ifm. spisning i vores lounge, samt finde plads på tribunen før kampstart. Det kan være udlevering af billetter der afhentes på dagen, guidning af gæster og scouts som ikke har besøgt Randers FC før, og generel servicering. Arbejdet vil primært være før kamp – som regel ca. 2-2,5 time før Kick Off. Men der kan naturligvis opstå enkelte situationer hvor tingene skal være anderledes, eller en anden funktion har mere brug for din hjælp, end VIP Teamet har. Fx kunne det være en hjælpende hånd til vores bar-team, i særligt belastede tidsrum.

Du skal således være en del af Randers FC’s ansigt udadtil, på kampdagene.

Det forventer vi af dig som frivillig:  

  • Har et godt drive og et fantastisk overblik.
  • En positiv indstilling og god til at sprede smil.
  • Motiveres af at skabe værtsskab i særklasse for vores gæster og kollegaer.
  • Du skal finde servicering naturlig, og ikke en rolle du påtager dig. 

Efter arbejdet på kampdagene vil der være mulighed for at overvære kampene fra tildelte pladser på tribunen, sammen med det øvrige team. Ydermere vil der være mulighed for at indgå i en organisation under konstant udvikling og med en bred netværksflade.

Har du spørgsmål eller kunne du være interesseret i at blive en del af VIP-teamet hos Randers’ største brand, så kontakt Lone Nikolajsen på [email protected] eller tlf. 2088 9175