Randers FC Indsigt 2021: Få overblikket over året her

Kristian Fredslund — 20.12.2021 08:17

2021 var et fantastisk år set med Randers FC-briller. Læs dette års indsigt og bliv taget med igennem året, der er gået i tekst og billeder.

Det bedste år nogensinde?

53 kampe...

Så mange gange var Randers FC-spillerne i aktion i kalenderåret 2021. Et år, hvor især en håndfuld kampe skiller sig ud og er indprintet i de flestes hukommelse.

Pokalsejren over SønderjyskE tilbage i maj måned blev kulminationen på flere års hårdt og målrettet arbejde, hvor vi som klub har rykket os enormt. Det skal der lyde en stor ros til hele organisationen i klubben for. Uden de mange dygtige Randers FC-medarbejdere i såvel den sportslige som den administrative del ville dette ikke have været muligt!

Det har været en fantastisk rejse, vi har været på. Kalenderåret 2021 bød på pokaltriumfen, men også for første gang deltagelse i Mesterskabsspillet, som vi tidligere akkurat har misset flere gange. Her endte det med en sjetteplads, men undervejs tog vi nogle flotte skalpe, da vi besejrede 3F Superligaens dyre drenge fra F.C. København og de senere mestre fra Brøndby IF.

I efteråret er vi igen med i den sjove ende, hvor vi overvintrer i Top 6, ligesom at vi har spillet os videre i Europa Conference League, hvor vi til februar skal op imod Premier League-klubben Leicester City med landsholdets målmand Kasper Schmeichel på mål og Jannik Vestergaard i bagkæden.

De flotte resultater er én ting, men vi har faktisk også spillet attraktiv fodbold og er gennemgået en fantastisk udvikling på den front. Vi har fået et hold, som kan og vil noget med bolden, og profiler som folk tager på stadion for at se. En af dem er vores nigerianske angriber Stephen Odey, som vi i sommer lejede i belgiske Genk, og som vi for ikke så længe siden købte fri for et beløb, der gør ham til det dyreste indkøb i Randers FC’s historie.

Det viser meget godt, hvor vi er henne som klub lige nu. Vi har fået styrket økonomien, så vi kan lave den slags investeringer. Købet af Odey er nemlig en investering. For præsterer han som vi håber og tror, så er han ikke i Randers FC i resten af kontraktperioden.

Og det er den slags investeringer, som er nøglen til, at vi fortsat kan bygge på. Det kræver mange penge at spille med i toppen af 3F Superligaen, og med et af ligaens mindste sportslige budgetter, så er det essentielt, at vi agerer klogt på transfermarkedet og på banen for at kunne være med i den sjove ende af tabellen.

I dette års version af Randers FC Indsigt kan du få overblikket over året 2021, hvor der udover corona-pandemiens fortsatte tilstedeværelse og udfordringer nærmest kun er positive ting at berette om. Det både på den sportstlige, kommercielle og salgsmæssige del.

God læselyst!

Henrik Jørgensen, Adm. direktør
&
Søren Pedersen, Sportslig og kommerciel direktør

Læs Randers FC Indsigt 2021 her:
https://issuu.com/randersfc0/docs/indsigt2021