Nyt angående billetsalg: Sådan får du billet til Leicester-kampen!

Kristian Fredslund — 17.12.2021 11:20

Der bliver åbnet op for køb af billetter til Leicester-kampen i februar inden jul.

Fredag kl. 12.00 åbnede vi op for billetsalget til Leicester-kampen for sæsonkortholdere og dem, der købte Europa-pakken. Førstnævnte har fået adgang til at købe deres sædvanlige plads på Cepheus Park Randers, mens sidstnævnte vil kunne købe de pladser, der er ledige og som ikke er reserveret af sæsonkortholdere. De kan dermed ikke være garanteret den plads, de har haft til de forgående europæiske kampe.

Sæsonkortholdere og købere af Europa-pakken kan i første omgang købe deres plads indtil torsdag den 23. december kl. 16.00. Vi åbner op for billetsalg igen tirsdag den 11. januar, hvor du som sæsonkortholder igen vil have mulighed for at købe din plads. Du skal have købt din billet inden søndag den 16. januar kl. 23.59. Herefter vil pladsen kunne købes af andre.

Få julegaven på plads - almindelige billetter til salg fra på onsdag!
Vi åbner det ordinære billetsalg i en begrænset periode fra onsdag den 22. december kl. 10.00 til torsdag den 23. december kl. 16.00, hvor det altså er muligt at få købt billet til kampen. Herfra er billetsalget lukket indtil mandag den 17. januar.

Billetter til udebaneafsnittet skal købes igennem Leicester City og kan altså ikke købes hos Randers FC. Vi opfordrer fans af Leicester City til ikke at købe til hjemmeafsnittene, da dette på kampdagen kan medføre bortvisning fra stadion.

Priser:
Voksen – 250 kroner
Barn – 200 kroner
Sæsonkortholder – 200 kroner

Al henvendelse til Randers FC vedrørende billetter til kampen skal foregå via [email protected], da kontoret og telefonlinjen som udgangspunkt er lukket.

Vi gør selvfølgelig opmærksom på, at vi jo ikke kender de til den tid gældende corona-restiktioner. Vi følger dog løbende udviklingen.