Læs kampprogrammet til kvartfinalen mod OB her!

Martin Albrechtsen — 05.12.2021 14:27

Kl. 18.00 går det løs på Cepheus Park Randers i kvartfinalen i Sydbank Pokalen, når Randers FC krydser klinger med OB i det første af to kvartfinaleopgør.

Som en service kan du her læse dagens kampprogram digitalt: https://issuu.com/e-sider/docs/randersfc_21p23_215f2?mode=embed

Der er gratis adgang til kampen. Så lad os fylde stadion i årets sidste hjemmekamp og støtte de forsvarerende danske pokalmestre fra Randers FC.

Det bliver køligt i aften, så husk det varme tøj. Du er også velkommen til at tage dit eget tæppe med.

Husk, at du skal fremvise et gyldigt coronapas for at få adgang til stadion.

Sådan får du gratis billetter til kampen:
For at sikre dig en billet skal du besøge vores billetside https://billet.randersfc.dk. Her kan du logge ind med din profil, som du plejer at købe billet med og derfra hente de billetter, du skal bruge. Du kan maksimalt hente 6 billetter pr. transaktion.

Har du ikke en profil på vores billetside, kan du oprette en og få adgang til nyhedsbreve og en række fordele – men du kan til denne kamp også logge ind som gæst.

Sæsonkortholdere har naturligvis deres faste pladser til kampen og kan benytte deres sæsonkort ved indgangen. Har du et unummereret sæsonkort er du naturligvis også sikret adgang.