Kan du knække koden: Randers FC søger ’Oplevelsesmanager’

Randers FC — 16.12.2021 13:41

Randers FC søger ’Oplevelsesmanager’ til at sætte skub i tiltag og initiativer, der får flere tilskuere til Randers FC’s hjemmekampe.

Randers FC søger til en projektansættelse en relationsskabende og eksekverende projektleder, der skal binde knuderne sammen ift. det potentiale, der er for at få endnu flere til at komme på stadion og bakke op om byens fodboldhold.

Det er vel aldrig gået bedre for Randers FC på banen, og det har kunnet mærkes i salget af sæsonkort og besøg på stadion. Opturen skal vi have brugt til at få endnu mere interesse om klubben.

Derfor søger vi nu en 'Oplevelsesmanager'.

Du skal dykke ned i, hvordan vi kan få endnu flere tilskuere på stadion og forbedre stadionoplevelsen og kunderejsen før, under og efter, så der i fremtiden er endnu færre tomme blå sæder på Cepheus Park Randers. Det gælder både om at få vores eksisterende ”kundekreds” til at komme oftere på stadion, men også at tiltrække helt nye mennesker, som forhåbentlig bliver bidt af en gal fodbold efterfølgende.

Vi har allerede masser af gode idéer, og det har du sikkert også. De idéer skal vi sammen have omsat til konkrete handlinger, hvor du aktivt skal sørge for at realisere dem i samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere.

Du skal kunne navigere i såvel den digitale som den virkelige verden, hvor du skal være med til at knække den kode, som gør, at der kommer flere tilskuere på stadion. Det er en fordel at have et kendskab til byen og oplandet, og du skal kunne arbejde målrettet og struktureret.

Vi forventer, at du er god til at skabe relationer til såvel fans som samarbejdspartnere og bruge disse relationer til at styre forholdet og aktiviteterne mellem disse.

Din rolle vil altså løbende blive formet og defineret, når vi i fællesskab har besluttet, hvilke tiltag vi igangsætter, og hvilken vej ”vi skal løbe”.

Vi tilbyder en helt unik stilling på en helt unik arbejdsplads, hvor du kan være med til at skabe store oplevelser for byens største sportsbrand. Weekendarbejde er nærmere reglen end undtagelsen, da vi spiller de fleste kampe om søndagen, og der vil også være hverdagsaftener, hvor du skal på arbejde.

Lønnen fastsættes efter aftale og kvalifikationer.

Send din ansøgning samt CV til os på mailen randersfc@randersfc.dk – vi vil løbende gennemgå ansøgningerne og indkalde potentielle kandidater.