Randers FC tilbageerobrer 1. pladsen med sejr over AGF

01.08.2021 13:56

Randers FC tog en flot sejr over AGF i dagens intense lokalopgør i Århus.

Søndag eftermiddag skulle Randers FC forsøge at fortsætte den gode sæsonstart, da kronjyderne gæstede AGF og Ceres Park i et vaskeægte lokalopgør i 3F Superligaens 3. runde.

Randers FC kom bedst ud af startblokken og sad på spillet i kampens første 20 minutter, hvor især Tosin Kehinde var en konstant trussel med sin fart på randrusianernes højrekant. Alligevel var det de hviie fra AGF som kunne notere sig for kampens første forsøg inden for rammen, da Gift Links fik sendt en afslutning afsted fra kanten af feltet. Patrik Carlgren kunne dog nemt vifte bolden over mål. I det 23. spilleminut viste Randers FC tænder, da Björn Kopplin sendte et hårdt skud mod nærmeste stolpe efter at have opsnappet bolden efter en århusiansk clearing. Desværre for Kopplin og Randers FC gik bolden i sidenettet. Tre minutter senere gik den dog ikke længere for AGF, da Tosin Kehinde behandlede en præcis og god aflevering fra Mathias Greve på elegant vis. Kehinde tæmmede bolden henover en modstander og lobbede den henover en fremstormende Jesper Hansen og i mål. 0-1 til Randers FC! Fantastisk flot scoring af en oplagt og velspillende Tosin Kehinde! I den resterende del af 1. halvleg kom AGF frem til nogle halve chancer, som Patrik Carlgren tog sig sikkert af, hvorfor Randers FC kunne gå til pause foran med 0-1 i Aarhus.

AGF kom dog bedre med fra 2. halvlegs start, hvor de i de 51. minut fik kombineret sig igennem på venstrekanten. Det resulterede i en tværaflevering ind i feltet, hvor Kurminowski nemt kunne sætte bolden i mål og udligne for AGF til stillingen 1-1. Carlgren var sagesløs i situationen. Randers FC svarede dog igen prompte. I det 54. spilleminut opfangede Simon Graves Jensen en løs bold i feltet, efter et langt indkast fra Kopplin i venstre side, og her serverede Graves den på et sølvfad til Mathias Greve, som tæskede bolden i mål fra kanten af feltet uden chance for Jesper Hansen i AGF-målet. Ja, den blev måske rettet af undervejs af en AGF'er, men det er vi ligeglade med. Fedt derby mål og en 1-2 føring til Randers FC. Resten af 2. halvleg blev en intens fight, hvor Randers FC holdte stand og kørte sæsonens anden sejr i hus. Det betyder, at Thomas Thomasbergs mandskab kan rejse hjem med de tre point til Kronjylland, stadig ubesejret i 3F Superligasæsonen, og igen tilbage 1. pladsen i ligaen.