Nyt angående udefans til torsdagens kamp mod Galatasaray

Kristian Fredslund — 13.08.2021 20:32

Randers FC er i en positiv dialog med UEFA og forventer mandag at kunne åbne billetsalget til udebaneafsnittet for Galatasaray-fans.

Fredag startede billetsalget til torsdagens kamp for tidligere billetkøbere til Randers FC’s hjemmekampe. Vi har fået rigtig mange henvendelser fra herboende Galatasaray-fans vedrørende torsdagens hjemmekamp i Europa League Playoff. Hidtil har vi måttet skuffe alle ved at henholde til UEFA’s nuværende regler vedrørende udefans til de europæiske kampe.

Vi har dog været i dialog med UEFA og har fået positive indikationer på, at vi kan dedikere et afsnit på Cepheus Park Randers til udeafsnit. Vær opmærksom på, at det i givet fald kun bliver for Galatasaray-fans bosiddende i Danmark.

Der er ikke noget endeligt bekræftet, men vi vil melde mere ud, så snart vi har nyt. Som udgangspunkt forventer vi at kunne starte billetsalget til udebaneafsnittet på mandag kl. 12.00.

Vi får rigtig mange mails og telefonopkald vedrørende udefans til kampen og opfordrer til at følge med på vores platforme for at holde sig opdateret.

Går billetsalget i gang som forhåbet, vil der også blive åbnet op for andre end tidligere billetkøbere til at kunne købe billetter til kampen på den resterende del af stadion. Her er det dog kun fans af Randers FC, som vil få adgang.