Randers FC og Krifa forstærker samarbejdet

Randers FC — 22.11.2021 10:57

Det gode samarbejde mellem Randers FC og Krifa forstærkes i de kommende år, hvor Krifa desuden rykker deres lokale afdeling til kontorer på Cepheus Park Randers.

Det er med stor glæde, at det gode samarbejde mellem Randers FC og Krifa forstærkes de kommende år, da der er lavet en ny aftale mellem parterne gældende indtil 2025.

- Samarbejdet med Krifa har udviklet sig en rigtig positiv retning siden 2017, hvor de kom tilbage i folden. De kom med et ønske om at skabe lokalt ejerskab og synlighed omkring deres arbejde. Det har de for alvor gjort med Krifa-hjørnet på stadion og med stor synlighed på Randers FC’s digitale platforme, siger salgschef i Randers FC, Morten Hørby Andersen.

Fra årsskiftet kommer Krifa også fysisk endnu tættere på Randers FC, da de rykker deres Randers-afdeling til kontorer i Business Park Randers i den nordlige stadionbygning.

- Vi er fra Krifas side virkelig glade for samarbejdet, og det er naturligt for os, at vi nu indgår et endnu tættere samarbejde, hvor trivsel og arbejdslyst er i fokus. Vi glæder os derudover til at byde vores medlemmer velkomne i de flotte omgivelser på stadion og til at dele vores viden om god arbejdslyst med resten af erhvervsnetværket i og omkring klubben, siger Shahab Milani, der er Krifas afdelingschef i Randers.

Som en del af samarbejdet arbejder Krifa med personale og spillere i Randers FC, hvor der vil blive afholdt God Arbejdslyst-workshop med personale i såvel administrationen som den sportslige sektor.