Jysk Vin fortsætter med at have Randers FC-spillernes ryg

Kristian Fredslund — 16.11.2021 10:47

Randers FC og Jysk Vin har forlænget samarbejdet med yderligere to år, hvor Jysk Vin fortsat har ryg-eksponeringen på Randers FC-spillernes kamptrøjer.

Et mangeårigt samarbejde fortsætter i de kommende år, da Flemming Olsen fra Jysk Vin og Morten Hørby Andersen fra Randers FC har lavet en ny 2-årig aftale, der fortsat synliggøres ved at Jysk Vins logo er at finde på ryggen af Randers FC’s spillertøj på hjemmebane.

- Vi er utroligt glade for samarbejdet med Jysk Vin, som har været en god medspiller i Randers FC i mange år, og vi er virkelig glade for, at det fortsætter. Udover at støtte klubben leverer de bl.a. også fremragende vine til vores mange arrangementer, siger salgschef i Randers FC, Morten Hørby Andersen.

Jysk Vin har været en del af Randers FC-familien og en god samarbejdspartner i mange år. Firmaet, der har adresse på Østre Boulevard, opgraderede for halvandet år siden deres sponsorat og fortsætter altså deres store engagement.

- Det har ligget lige til højrebenet at forlænge vores aftale, da vi får rigtig meget synlighed via vores logo-eksponering på spillernes trøjer. Derudover bakker vi naturligvis op om Randers FC, der er et af byens største vartegn og som i øjeblikket gør det fantastisk på og uden for banen, siger direktør og partner i Jysk Vin, Flemming Olsen.