Weekendens resultater: uge 38

23.09.2024 09:44

U19 FC Midtjylland - Randers FC 1-2 (0-1)
44' - 0-1 - Lasse Mandal (Nikolaj Krogh)
82' - 1-1
85' - 1-2 - Julian Vitus (Felix Taraldset)
U19-mandskabet tog en flot skalp, da de lørdag besejrede de forsvarende danske mestre i U19-Ligaen med 2-1. Endnu i "ulvens" egen hule.
Det var et hjemmehold, som kom med en voldsom fysik, og prøvede at trykke gæsterne fra start, men gæsterne stod distancen. Kort før pausen bragte Lasse Mandal gæsterne foran på en flot afslutning på kanten af feltet.
Efter pausen fortsatte det hårde tryk på gæsternes mål. Mathias Simonsen i målet stod en flot kamp, og havde flere flotte redninger. I den anden ende var gæsterne også farlige på omstillinger.
FC Midtjylland fik udlignet kort før tid, men et hjørnespark blev forvandlet til en 2-1 føring, da Felix Taraldset - som i dag fik debut for U19-holdet, sendte et flot hjørnespark ind i hovedet på Julian Vitus som headede bolden flot i mål:
Cheftræner Christian Hansen var stolt af drengene:
"Vi kriger og kæmper som vi skal, og så er vi farlige i vores fase 3 og omstillingsspil. Vi kunne og burde have lavet flere mål end de 2 i dag. Omvendt har vi også det held, en dygtig målmand og et stort stort hjerte i vores forsvarsspil, som er det der skal til, hvis man skal slå Midtjylland i egen hule. En virkelig flot sejr, så stor ros til drengene. Vi slutter med 7 1. års på banen, hvilket gør sejren endnu mere stærk" slutter Hansen.

U15 FCM vs RFC = 0-2 (0-0)

56min - Bertram Damgaard

62min - Hussein Ejo

U15-mandskabet tog en tur til Ikast for at møde FC Midtjylland. Kampen blev præget af intense dueller, fysisk styrke og et højt tempo, som Randers FC i store dele af opgøret formåede at håndtere bedst.

Cheftræner Mathias Riddersholm var tilfreds med holdets indsats:

"Vi vidste, det ville blive en udfordrende udebane mod et hold, der bygger deres spil på kaos, fysisk power og duelstyrke. Vi havde forberedt os på meget 2. boldspil, da de tidligt sætter bolden på spil. Vi tog kontrollen over kaosset og overmatchede dem i flere perioder på deres egne præmisser. Drengene forsøgte at skabe ro i en hektisk kamp, selvom FCM gjorde det svært med deres direkte og mand-mod-mand-orienterede spillestil. Men vi lykkedes med det i perioder. Alt i alt mener jeg, vi vinder fortjent. Vi holdt dem fra at skabe store chancer og sikrede os dermed vores andet clean sheet i træk."