Weekendens resultater: Uge 40

07.10.2024 10:26

Talentafdelingen har leveret stærke præstationer og målrige kampe i løbet af weekenden. Læs kampreferat og udtalelser fra cheftrænerne herunder.

U13 Randers FC – AGF 1-1 (1-0)

1-0 – Albert Møller (Matheo Hoe)
1-1 – AGF

U13-drengene tog lørdag imod AGF hjemme på bane 6, en kamp som bragte masser af nerve og intensitet. Begge hold bød hinanden op til dans med skiftende perioder på bolden, kendetegnet ved høj teknisk og relationel kvalitet.

Randers bringer sig foran efter et mål af Albert Møller. Målet opstår efter et flot opbygningsspil fra eget målspark, hvor Christian Isvoranu flot bryder AGF’s pres og sender Matheo Hoe dybt, som ender med at finde målscorer Albert med en flot cutback aflevering.

Første halvleg bød på flere perioder, hvor AGF havde meget boldbesiddelse, men Randers-drengene forsvarede med stort hjerte og arbejdede hårdt for at holde AGF fra chancer, hvilket lykkedes i store dele af kampen.

Anden halvleg får en svær start, hvor Randers bliver presset ned og tvunget til at forsvare lavt og arbejde hårdt. Når bolden blev erobret, blev den ofte clearet op til en AGF-forsvarsspiller.

AGF udligner også efter et langskud, som opstår efter et hjørnespark, hvor Randers er lidt for sene til at komme ud og blokere afslutningen.

Herefter fik Randers lidt mere fat i bolden, tog masser af initiativ, og på trods af et skud på stolpen samt to flotte redninger fra AGF-keeperen, udeblev en ny scoring.

Cheftræner Jonas Bundgaard Bak udtaler efter kampen:

- Jeg er enormt tilfreds med det udtryk, vi bringer uden bold. Vi har i ugens løb arbejdet med vores struktur uden bolden, og hvordan vi overgår fra vores høje pres til vores forsvarsspil. Det lykkedes vi i høj grad med i dag, samt at vi forsvarer med stor ære og stort hjerte, fortæller cheftræneren, og fortsætter;

- Med bolden er vi også gode. Jeg oplever, at vi tør at spille ind i nogle områder, som gør AGF ukomfortable, og at vi tør at spille den kort ud, selvom de gerne vil presse med 2-3 spillere. Kampen ligger på vippen de sidste 5 minutter, hvor den lige så godt kunne have endt med en sejr til et af holdene. Men når hele regnskabet er gjort op, er en uafgjort nok meget fair. At vi tilspiller os den mængde chancer, vi gør, er jeg fint tilfreds med, afslutter Jonas Bundgaard. 

U14 Randers Freja FC - Hobro 4-1 (3-0)

2" 1-0 - Tobias Sejersen (Joseph Njuguna)
30" 2-0 - Joseph Njuguna (Anton Kondrup)
33" 3-0 - Tobias Sejersen (Anton Kondrup)
47" 4-0 - Nicolai Vogel
55" 4-1 - Hobro

U14 skulle forsøge at følge op på sidste weekends sejr over FCM, da de lørdag fik besøg af Hobro IK hjemme på bane 2.

Endnu en gang kom U14-drenge godt fra start og kom tidligt foran 1-0 efter 2 minutter. En flot dybdebold fra Joseph Njuguna finder Tobias Sejersen, som på fornem vis chipper bolden over målmanden efter et veltimet dybt løb. Efterfølgende er Randers Freja FC i fuld kontrol og skaber chancer til at udbygge føringen. Det er dog først efter 30 minutter, at 2-0-scoringen bliver sat ind, da Joseph Njuguna får sat ydersiden på en løs bold i feltet i forbindelse med et frispark fra siden. Kort efter udbygger Tobias Sejersen igen føringen til pausestillingen 3-0 efter endnu en flot dybdebold - denne gang fra Anton Kondrup.

U14-drenge starter 2. halvleg på samme måde, som de sluttede 1. halvleg, og Nicolai Vogel scorer til 4-0 på en returbold i feltet efter en høj erobring, som Lucca Soares var tæt på at sende i mål.

Derefter falder U14-drenge ned i tempo og inviterer Hobro lidt ind i opgøret, som også reducerer til slutresultatet 1-4.

Cheftræner for U14-mandskabet, Nikolaj Nystrøm, udtaler efter kampen:

- Vi spiller en meget dominerende og kontrollerende 1. halvleg, hvor drengene flytter bolden godt, skaber chancer og er fortjent foran 3-0. Vi havde op til kampen fokus på vores positioner og struktur med bolden, som skulle være dynamisk, og der var nogle lovende takter undervejs. Derudover arbejder vi i øjeblikket lidt med vores restforsvar samt at agere ved boldtab. Det løser drengene fint i dag og er ved at opbygge en bedre forståelse for vigtigheden heraf, så det er positivt.”

- Jeg er dog lidt ærgerlig over de sidste 20 minutter, hvor vi falder unødvendigt i tempo med og uden bold, og sløser lidt på nogle ting, som gør, at Hobro bliver inviteret lidt tilbage i kampen,” afslutter Nikolaj Nystrøm.

Næste weekend står U14 på både spring- og sprinttest samt træningskamp imod AB.

U15 - Randers FC vs AC Horsens 3-2 (1-1)

9" - Bertram Damgaard
7" - Selvmål
78" - Oliver Bunton

U15-holdet tog i lørdags imod ACH i en intens kamp, hvor ACH desperat jagtede deres første sejr i ligaen. Hjemmeholdet blev overrasket af ACH's høje pres fra start, men RFC endte alligevel med at trække det længste strå.

Cheftræner Mathias Riddersholm delte sine tanker efter kampen: "Første halvleg kom bag på os. Selvom vi kom foran, fik vi aldrig rigtig rytmen i spillet, og efter et brændt straffespark mistede vi momentum. 1-1 ved pausen var et retfærdigt resultat. I anden halvleg fik vi kontrol, skabte chancer og var det klart bedste hold. Jeg er ærgerlig over, at vi lukkede 1-2-målet ind, men glad for, at vi til sidst opsøgte det der skulle til for, at sikre de tre point."

U15 spiller i denne uge ude mod AGF, med kampstart kl. 13.15


U19 - Randers FC - AC Horsens - 2-1 (1-0)

12' min - 1-0 - Rinor Rexhepi (Mike Themsen)
49' min - 1-1 - Mustafa Salah
52' min - 2-1 - Lasse Mandal

U19-mandskabet besejrede lørdag Horsens 2-1. Det var en noget "speciel" U19-kamp, da U19-mandskabet fra Horsens i år har kastet markant økonomi efter holdet, hvilket betød, at der blot var en enkelt lokal spiller i deres lineup. Med en målsætning om at ligge i toppen af U19-ligaen i år, ventede der hjemmeholdet en svær kamp.

Alligevel var det hjemmeholdet, som lagde fra land aggressivt og med godt fodboldspil. Et indlæg fra Mike blev styret ind af Rinor, som i sommers kom fra netop Horsens.

En chancefattig første halvleg med få halve chancer i begge ender endte derfor 1-0 til hjemmeholdet.

2. halvleg var knap gået i gang, da gæsterne reducerede. Men kort efter scorede Lasse Mandal til 2-1 efter et hjørnespark, som også blev kampens resultat, selvom Felix Taraldset var tæt på at gøre det til 3-1, men hans afslutning endte på stolpen.

Cheftræner Christian Hansen var glad for sejren:

- Der blev kæmpet godt mod en fysisk stærk modstander, som har nogle dygtige individualister og en masse fart. Vi får et par gange sat nogle fine ting sammen, men vi skal stadig dygtiggøre os på bolden, for vi laver for mange "nemme" fejl. Vi laver to rigtig flotte mål, og Rinor og Mike var virkelig gode for os i dag. Derudover er det stærkt, at vi mod Horsens, som har investeret så markant, kan spille med så mange 1. års U19-spillere og stadig vinde mod et hold, som har som målsætning at ligge i toppen i år. Det er jeg glad og stolt over, afslutter Christian Hansen. 

Talentpartner er Makeen Energy