Weekendens resultater: uge 39

01.10.2024 09:57

U15 RFC vs BIF = 2-3 (0-2)

Kampfakta:

52. min - Hussein Ejo
78. min - Oliver Bunton

U15-holdet tog imod Brøndby IF efter to udebanekampe. Det var to formstærke mandskaber, der skulle krydse klinger, og kampen blev afgjort på marginalerne. Begge hold havde chancer, men i sidste ende var det Brøndby, der trak det længste strå.

Cheftræner Mathias Riddersholm var delt i sin vurdering efter opgøret:

- Jeg er tilfreds med vores præstation i dag. Vi viser, at vi kan matche de bedste i ligaen, skabe chancer og spille offensivt. Brøndby skal dog have ros for deres effektivitet. De straffer os to gange på dybe bolde. Bortset fra et enkelt cut-back holder vi dem fra store chancer, mens vi selv kunne have scoret flere mål. Imellem felterne syntes jeg, vi for ofte, spiller for direkte. Når vi holder bolden langs jorden og spiller mere fladt, skaber vi gode muligheder. Alt i alt er det en blandet følelse, men vi kunne lige så godt have taget point. Det er en kamp, vi kan lære af til næste gang, vi står i en lignende situation.

U14 Randers Freja FC - FCM 1-0 (1-0)

Første halvleg var generelt svær, hvor Midtjylland var meget initiativrige og leverede høj kvalitet på individuel plan.

Efter pausen fik Randers bedre fat, og tilspillede sig også flere fine chancer, som på en bedre dag normalvis havde givet et mål eller to. Men spillet mellem felterne blev også markant bedre, hvor Randers havde mange gode sekvenser på bolden, hvor de lykkedes med nogle løsninger gennem relationelle kompetencer. Uden bold var holdet også mere afklaret, og holdt Midtjylland længere væk fra eget mål.

En ærgerlig Jonas Bundgaard Bak udtaler følgende:

- Cadeau til Midtjylland for deres præstation i dag. De bringer meget power i duellerne og gør at kampbilledet generelt bliver meget hektisk med mange bolde til duel samt 2. boldspil. Det havde vi på dagen svært ved at løse, men tager rigtig god læring med herfra.

- Omvendt synes jeg reaktionen efter pausen var fin, hvor jeg oplever at vi får skubbet præmisserne over på vores side, og får Midtjylland mere ud at løbe. Det er svært at vinde over Midtjylland, hvis de får lov til at spille på deres præmisser, og det synes jeg de gjorde hele første halvleg – der har de masser af individuel kvalitet.

- Nu det tilbage på træningsbanen, inden vi på onsdag skal en tur til Hobro og spille pokalkamp’, afslutter cheftræner Jonas Bundgaard Bak.