Resultater fra weekendens kampe

U19 taber 2-3 mod Sønderjyske fodbold i ligaen.

U15 vinder 6-0 mod Thisted i Pokalturneringen.

U13 vinder 5-1 mod FS Holstebro, i sæsonens første turneringskamp.

Vi går ind til kampen, med et udgangspunkt at vi forventede Holstebro ville revanchere vores sejr, da vi gæstede dem i en træningskamp tilbage d. 20/2-24, en kamp vi dengang vandt 2-5.

Med det udgangspunkt tog vi tidligt fat i kampen, og tog dirigentstokken, hvilket bar frugt i form af en 0-2 føring efter 6 minutter.

Vi er meget fremadrettet i vores spil uden bold, vi presser højt og med mange spillere, og lykkedes med at erobre mange bolde, inden Holstebro får sat spillet.

Omvendt er vi selv rigtig dygtige til at spille forbi Holstebros første pres, hvor vi er rigtig gode til at arbejde vores angribere og kantspillere i mellemrummet, bag ved deres midtbane – herfra var vi gode til at spille de mange dybe løb som tilbød sig, eller alternativt stå på bolden og holde possession.

Vi scorer yderligere til 0-3 på et flot langskud efter 13 minutter.

Herfra har vi et rigtig godt greb på kampen, og er gode til at flytte bolden væk fra presset, hvor tvinger Holstebro til at investere mange meter for at komme tæt på bolden igen.

Desværre reduceres der til 1-3 5 minutter før pausen, på et frispark hvor vi ikke er klar til at afvise indlægget.

Vi lukker kampen med en scoring til 1-4, 5 minutter inde i anden halvleg, og pynter yderligere med en 1-5 scoring, 11 minutter før slutfløjt.

Spillet i anden halvleg var lidt mere frem og tilbage, da Holstebro i perioder finder lidt momentum, dog lykkedes vi fint med at trække tempoet ud af kampen i disse perioder, og svinge momentum over til os, for herfra at sætte tempo igen.

Cheftræner Jonas Bundgaard Bak kommer med følgende tanker om kampen:

- Overordnet er jeg meget tilfreds med mange af de ting, som vi lykkedes med, med bolden. Det er rart at se drengene omsætter de ting som vi har trænet her i ugens løb, og mine observationer er, at vores spil i mellemrummene er en stor del af grunden til, at tog sejren med hjem fra Vestjylland.

- Derudover er det også rart at starte turneringen med en sejr, det giver medvind på cykelstien og lidt ekstra tro på egne evner til de kommende kampe, afslutter cheftræner Jonas Bundgaard Bak.