12.03.2024 08:48

Kampreferater fra weekendens kampe i ungdomsrækkerne

U19 - Vejle - Randers FC

Vejle Boldklub - Randers FC 0-1 (0-0)
91’ - Sebastian Bach
U19 vandt endnu engang, ligesom i forårspremieren mod Lyngby, med 1-0. Denne gang skulle vi helt hen til dommerens tillægstid, før kampen eneste mål faldt. Efter et par afleveringer inde i feltet hos gæsterne, endte bolden for fødderne af Sebastian Bach, som kunne sparke sejren hjem til Randers.
Cheftræner Christian Hansen var rigtig glad for 3 hårdt tilkæmpede point, men mener stadig, at der er plads til forbedringer:
“Jeg synes faktisk, at vi spiller en dårlig kamp i dag. Og så er det jo også en styrke, at man på en svær udebane i Vejle kan tage alle 3 point. Vi kommer skidt i gang, men får ædt os ind kampen. Der er chancer i begge ender, men i dag havde vi både held og dygtighed i de afgørende situationer, og så er jeg glad for, at vores bænk igen kan komme ind og ændre tingene. Nu har vi en pokalkvartfinale mod Vinding tirsdag, inden der går lidt tid til næste gang, så vi skal på træningsbanen og blive endnu skarpere”, slutter Hansen.

U17 - Vejle - Randers FC
VB 2 - 3(0-1)RFC
U17 holdet indledte forårssæsonen i lørdags, hvor modstanderne var Vejle B. For vores vedkommende, blev det forårets første turneringskamp, hvor Vejle B allerede havde spillet en gældende kamp ude imod Silkeborg IF. Det kunne man godt mærke, da vi som hold lige skulle finde det rette spændingsniveau.
Første halvleg blev en meget lige affære, hvor begge hold havde udfordringer på bolden. Vi havde i for lange perioder problemer med at strække VB, da vi i alt for mange sekvenser spillede på forsiden af deres organisation. Hertil skulle vi have langt flere dybe løb, så vi kunne få VB´s bagkæde ud af deres comfortzone. På trods af en svær 1. halvleg kommer vi foran, da William Warrer flot header os på 0-1 fra en indøvet hjørnesparkskombination, som Vincent Gaml flot serverer. Ydermere skaber vi to store chancer fra høje erobringer, som vi med lidt mere skarphed kunne slå kapital af. Det skal nævnes at VB også har deres muligheder bl.a. får de headet på overliggeren efter et indlæg. Det skal siges at vores bagkæde spiller en flot 1. halvleg, hvor især vores blokerings/clearingsspil var godt.
I anden halvleg var vi forberedt på at VB ville komme aggressivt fra start og dermed prøve at trykke os ned. Efter 2.halvleg får sat sig, får vi flere og flere optræk til at gøre ondt på VB. Efter næsten en time spillet sparker Lasse Mandal os på 0-2, da han fra en opsamlingsposition flot udplacerer VB´s målmand. 5 minutter efter erobrer Christian Brund en bold på VB´s banehalvdel, hvorefter han sætter Andreas Riiser op. Andreas kommer flot forbi sin modstander med en skudfinte, hvorefter han curler bolden med sit kolde venstreben forbi en chanceløs VB keeper. I forbindelse med vores scoring får VB også en mand udvist, hvilket resulterer i at vi de sidste 25 minutter spiller en mand i overtal. En opspilsfejl fra målspark, sætter desværre VB igang og de får reduceret til 1-3. Efterfølgende scorer VB igen efter en standartsituation, som vi ikke får afværget godt nok. Heldigvis forsvarer vi de efterfølgende dødbolde godt og hiver de 3 point med hjem til Kronjylland.

Det blev en kamp, hvor vi desværre inviterer et helt slukket Vejle hold ind i kampen igen. Dette giver dem et kunstigt åndedræt, som de desværre får udnyttet godt i forhold til deres reducering til 2-3. Derudover bliver vi unødvendig febrilske i både tanke og handling. Vi skal lære at i kampsituationer som disse, skal bolden bare puttes i "fryseren" og vores modstander skal dermed bare drænes. Overordnet spiller vi ikke til vores bedste, vi laver for mange ukarakteristiske fejl, som jeg ved vi kan gøre bedre. Heldigvis endte det godt og jeg tror og håber på at dette var en god læring for holdet og den enkelte spiller. Ydermere var det dejligt at starte forårssæsonen med en sejr.

William Warrer 0-1(Ass Vincent Gaml)
Lasse Mandal 0-2
Andreas Riiser 0-3 (Ass Christian Brund)

U15 - Vejle - Randers FC

U15 vinder 2-3 mod Vejle BK og holder fast i toppen af ligaen.
Det blev en kamp, hvor der var chancer nok. Randers drengene foran 2 gange indtil der blev fundet en vinder i 4 minutters overtid.
Lidt ligesom sidst Randers mødte Vejle, var der kamp til det til sidste og to hold, der rigtig gerne ville vinde. Allerede i de første minutter er Randers farlige og er gentagne gange ved at gøre det til 0-1.
I de første 10 minutter fortsatte Randers med at presse på, og efter en standard fik Andreas Hvid scoret for anden uge i streg på oplæg af Peter Rask.
Fortsat har Randers store chancer for at udbygge føringen, med skud på stolpe og overligger.
Men når man ikke scorer i sine gode perioder, kan det gøre ondt i den anden ende.
Vejle får et frispark fra siden de udnytter godt og får udlignet på bagerste stolpe.
Efter Vejle fik scoret, satte Randers sig igen på opgøret og tog teten på bolden.
Igen er der skud og chancer til mål, men heldet er ikke helt med.
Vejle får nogle chancer på nogle omstillinger, men det er Randers drengene der igen er i kontrol. De skal dog vente til det 34. minut, før der bliver lavet et frispark, og Albert Ates får drejet den i panden på Lukas Heidemann.
Vejle får chancen på hjørnespark efter at have lagt et tryk for en udligning.
Vejle udnytter chancen og får scoret til 2-2. Pause
I anden halvleg var Randers det hold med de fleste og største chancer.
Vejle bliver ved med at være farlige på omstillinger og får en kæmpe chance lige ude foran feltet hvor de får ramt overliggeren.
Kampen lignede mere og mere en kamp, der skulle ende med et kryds. Dog fik Vejle et målspark, som de fik spillet direkte i Randers drengenes pres. Lukas Heidemann får erobret  og får ramt Frederik Simonsen inde på midten, han rammer Albert Ates, som får spillet Thor Jensen ind i feltet, et aflæg tilbage til Albert Ates, som sparker den udenfor rækkevidden på Vejle keeperen. Ekstase hos hele Randers bænken som igen får trukket det længste strå i overtiden mod Vejle.
“Det var en kamp, som vi vidste ville blive svær. Vejle er en god modstander og kan gøre ondt på os. Momentum i de her kampe går frem og tilbage, så det var vigtigt at score, da vi havde momentum. Flot med to mål på standarder, så vi kan bruge det våben, når det ikke helt klikker med at kunne sparke den ind. Vi skal kunne lukke kampen tidligere og være mere kyniske med vores chancer. Med fem på træværket er det dog fortjent, at den sidste går ind. Dog skal drengene have ros for, at være det bedste hold på dagen.” udtaler den vikarierende cheftræner Aanas Sabrie

U13 - AC Horsens - Randers FC

U13 spillede lørdag sæsonopstartens sidste træningskamp.

Vi møder AC Horsens, og kommer bagud 1-0 efter få minutter på et hjørnespark.

Herefter bølger kampen lidt frem og tilbage, men vi har lidt svært ved at finde løsninger imod Horsens’ pres, og omvendt arbejder vi med at justere vores pres i forhold til den måde de bygger spillet op.

Der scorer til 2-0 på en omstilling. Vi bruger resten af første halvleg på at stå imod det tryg som Horsens kommer med – hvilket lykkedes fint.

I pausen ændrer vi vores pres og snakker lidt om hvilket udtryk vi skal komme ud med til anden halvleg.

… Det lykkedes og vi sætter os på spillet, det fysiske tryg som Horsens kom med i første halvleg, er vendt om til vores fordel.

Vi reducerer til 2-1 på et mål af Victor Mikkelstrup, som assisteres af Njord Yde som driver bolden hele banens længde.

Kort efter udligner vi til 2-2, på endnu et mål af Victor Mikkelstrup, efter assist af Joseph Njuguna som erobrer bolden højt.

Desværre scorer Horsens herefter til 3-2 på et frispark som bliver sparket flot ind – dog synes jeg ikke der var frispark i første omgang.

Vi udligner til slutresultat 3-3 på et flot mål af Joseph Njuguna.

Generelt er jeg meget tilfreds med vores udtryk i anden halvleg og det pres vi kommer med, vi får lukket for mange af de ting som Horsens havde succes med i første halvleg.

Derudover er jeg enormt positiv over den mentale styrke drenge udviser som kollektiv, når de vender et pauseresultat på 2-0 til 3-3.

På tirsdag drager vi til Aalborg, hvor vi tager imod AaB i pokalen.