Holdleder søges til U17-ligaen

23.05.2024 12:31

Randers Freja FC's U17-liga søger en holdleder

HOLDLEDER SØGES TIL RANDERS FREJA FC U17 ligaen

Hos Randers Freja FC søger vi netop nu holdledere til vores U17 ligaen hold. Holdet træner og spiller sine hjemmekampe ved Cephues Park, Viborgvej 92, 8920 Randers NV, hvor de bedste spillere fra Kronjylland, Randers og omegn til dagligt har sin gang. U17 ligaen er Danmarks 14 bedste hold i U17 rækken, og rækken er landsdækkende.

Som holdleder bliver du ”holdets mand”. Derfor skal du som holdleder også sørge for, at alt uden for banen, i forhold til praktiske gøremål, materialer m.m., er i orden i forbindelse med kampe. Du skal som holdleder helst være på forkant med mange praktiske opgaver, og meget gerne være systematisk i din tilgang. Derudover, så skal du også kunne være åben og inkluderende over for alle drenge, deres forældre, trænere og andre ledere fra klubben såvel som modstandere og dommere. Slutteligt, så vil det være et stort plus, hvis du elsker fodbold lige så højt som os.

Dine opgaver vil typisk være i forbindelse med kampe, træningslejre, turneringer og stævner. Disse kan eksempelvis være:

- Klargøring af spillertøj, bolde, lægetaske og ansvarlig for oprydning af dette, samt at omklædningsrum efterlades ryddet.
- Registrering af holdkort via DBU app.
- Tage godt imod dommere såvel som modstandere, og sørge for at de føler sig velkommen hos os.

Vi forventer at du som holdleder er ansvarlig, mødestabil, så vidt muligt, til alle holdets kampe – hjemme såvel som ude – og trives i et unikt fodboldmiljø, hvor Randers Freja FC’s værdier som viljestyrke, ydmyghed, sammenhold, respekt og passion spiller en central rolle

Som tak for hjælpen kan vi tilbyde dig følgende:
- Personlig tøjpakke fra Randers Freja FC, som du bedes bære i forbindelse med holdaktiviteter.
- Sæsonkort til Randers FC’s hjemmekampe i 3F Superligaen.
- Udlandsstævner i eksempelvis Tyskland og Holland.
- Indlemmelse i et unikt talentudviklingsmiljø.
- Indlemmelse i et trænerteam og et hold, hvor du får ejerskab og ansvar

Hvis du kan genkende dig selv samtidig med at du er blevet mere nysgerrig på, hvad det vil sige at være holdleder hos Randers Freja FC, er du velkommen til at kontakte: 
talentchef Peter Elstrup 25602151 eller på mail [email protected] eller chefholdleder U13-U19 Christina Bramsen 22931252 eller på mail [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig