Weekendens resultater - Uge 16

22.04.2024 13:09

U13

U13 tabte torsdag 2-1 mod Hobro IK

Første halvlegs kampbillede, er rigtig meget det samme, hvor vi er enormt meget på bolden, dog uden vi skaber mere end en-to chancer.

Hobro står meget kompakt og afventende, hvilket gør det svært for os at finde nogle opbygningsløsninger op igennem midten, så rigtig meget af spillet foregår i vores bagkæde, og ud på vores backs.

Vi har svært ved at finde de spillere som vi gerne vil finde i mellemrummene mellem Hobros midtbane og bagkæde, da de rum bliver rigtig små, og Hobro er gode til at lukke de linjer de vores forsvar og op til mellemrummene.

Derudover spiller vi i et for lavt tempo, som gør det nemmere for Hobro at forsvare godt.

I pausen snakker vi om at skrue en tand op for tempoet, og prøve at finde vores centrale midtbanespillere.

Dette satte præg på anden halvlegs kampbillede, hvor vi fortsat er meget på bolden, men formår at gøre meget mere ved den.

Vi bliver dygtigere til at spille bolden ud på siden, for så at kunne spille ind på vores centrale midtbanespillere, eller ind på vores spillere i mellemrum, og det er tydeligt at mærke på Hobro, vi er begyndt at have bolden i nogle områder som de er mindre komfortable med.

Det kommer også til udtryk, da vi 5 minutter inde i anden halvleg, scorer til 0-1 på et mål af Peter Kjær, der flot assisteres af Lucca Leal Soares, som slår et tidligt indlæg til bagerst i feltet, hvor Peter klinisk tager bolden ned, og sparker den op i net taget.

Herfra får vi blod på tanden, og søger fortsat efter de samme løsninger, som gav os scoringen.

Vi har også et par lige-ved-og-næsten opspil, som på en bedre dag også havde givet en scoring eller to mere.

Med 8 minutter af anden halvleg, fanger Hobro os lidt i ubalance, og hvad føles som første gang de er over midten med bolden, slår de en bold ned bag vores bagkæde, det ender ud i et straffespark og gult kort.

Straffesparket omsættes til en 1-1 udligning, og kampen er vendt på hovedet.

Værre blev det, da vi 4 minutter senere får endnu et gult kort, og minuttet efter scorer Hobro overraskende til 2-1 på en opspilsfejl.

Med 2 mand i undertal, får vi ikke hentet en udligning, og Hobro går sejrrigt fra banen.

Cheftræner Jonas Bundgaard Bak har gjort sig følgende tanker efter kampen:

-Det ærgrer mig at en kamp, hvor vi er i kontrol i 53 ud af 60 minutter ender med et nederlag. Scoringen til 1-1 skulle ikke have haft betydning i mine øjne, for som jeg ser det, skulle vi have lukket kampen til 0-2 inden, fortæller Jonas og fortsætter,

-Desværre havde vi svært ved at finde nogle åbninger og store chancer, mod et godt og hårdt forsvarende Hobro. Omvendt er det en god læring for drengene, at når man møder en modstander, som giver os bolden og tvinger os til at tage initiativet på kampen, skal vi være skarpere i den del af spillet, afslutter cheftræner Jonas.

Willads Aabenhus – Gregers Pedersen – Peter Kjær

U13 drager på fredag, sammen med U15, en tur til Grækenland for at spille en spændende turnering hvor potentielle modstandere blandt andet hedder Exeter City FC, FK Partizan, Panathinaikos FC, PAOK FC & VFL Bochum FC.

U14 Silkeborg IF - Randers Freja FC 6-0

U15 FC Midtjylland - Randers Freja FC 1-1 (3-5)

U15 fik i lørdags 1-1 ude mod FCM. Randers drengene tog et ekstra point med hjem, da de efterfølgende vandt straffesparkkonkurrencen. Det blev altså derfor til 2 ud af de mulige 3 point.

- Jeg er i det store hele godt tilfreds med kampen. Jeg synes vi er det hold der i de største perioder af kampen får sat flest til sammen. Vi har lige en periode fra minut 60 til 75, hvor vi kommer under et FCM tryk. Vi er lidt på hælene i den periode, hvor vi giver dem for meget plads til at slå indlæg, fortæller cheftræner, Søren Overgaard.

Randers bragte sig foran, men inden pausen fik FCM udlignet efter en omstilling.

- Vi mister desværre bolden efter et godt opspil, hvor FCM kynisk går ned og får udlignet. Vi er gode i vores opbygningsspil, og vi får virkelig sat modstanderens i nogle dilemmaer i dag. Der manglede dog lige at få det til at klikke på sidste tredjedel og når vi så gjorde, så kunne vi ikke få den det sidste over stregen. Efter at have tabt de 3 sidste gang i streg i straffespark, så var det sgu fedt endelig at trække det længste strå, udtaler cheftræner Søren Overgaard.

Randers scorede på alle deres 4 spark. Sander Vester tog deres 4. spark, og efter de havde skudt over på det første var det afgjort der.