U17 - OB - Randers FC 2-1

U15 - OB - Randers FC 2-2 (4-2 straffespark)

Odense Boldklub – Randers Freja FC
U15 Liga d. 06-04-2024

6. min 0-1 Henry Soares (Albert Ates)
15. min 1-1 OB
43. min 2-1 OB
59. min. 2-2 Hussein Ejo (Hector Lux)

Der var dømt topkamp i U15 ligaen lørdag, da OB på 2. pladsen tog imod Randers på 3. pladsen. Randers drengene havde revanche til gode efter et smalt nederlag på hjemmebane, i en helt jævn og lige kamp.

Det blev en intens og tæt affære igen. Hvor jeg synes kampen bølgende lidt frem og tilbage. Randers drengene kommer flot ud til kampen og dominere stort de første 15 min, hvor vi også kommer foran ved Henry, der scorer koldt på en friløber, efter en flot pasning og en løs bold opsnappet af Albert.

Bolden er meget på Randers fødder og på OB’s halvdel, men får ikke skabt nok åbne chancer. Ud af det blå, står vi og sover lidt på et indkast, hvor de får for meget plads. 1-1.

Resten af halvlegen er meget lige og bølger lidt frem og tilbage. 2. Halvleg kommer vi ikke rigtig i gang og vi er trykket ned de første 10-15 min. Hvor vi også kommer bagud 2-1 på en standard, herefter får vi på vilje og god indstilling kæmpet os tilbage i kampen, og får scoret til 2-2 på en flot omstilling.

Kampen kan gå begge veje og begge hold har muligheder for at skabe den afgørende chance i kampen, men det bliver som det er og ender 2-2. En blandende følelse i omklædningsrummet, en flot kamp, hvor vi dominerer et godt hold i gode perioder af kampen.

Hvis jeg skal fremhæve en fra kampen, så vil jeg fremhæve Andreas Hvid, der virkelig spiller en god kamp, specielt defensivt, hvor han har overtaget i hans dueller mod deres 9’er.

U13 - Union Berlin - Randers FC (træningstur)

U13 var i weekenden på besøg hos Union Berlin

Vi trænede sammen fredag, hvor Union Berlins trænerne førte træningen og trænede igen lørdag sammen hvor Randers FC trænerne førte træningen.

Søndag spillede vi kamp, 11v11 3x 30 minutter.

Union Berlin vinder kampen 4-3 på en scoring i sidste minut.

Vi starter kampen rigtig godt, og sidder tungt på spillet, hvor vi både er gode til at holde bolden i egne rækker og søge gennembrud med dybe bolde ned bagved deres bagkæde.

Vi har talrige chancer i første halvleg, hvor deres keeper river 2-3 mirakelredninger op, samt vi i andre situationer mangler den sidste tekniske skarphed i vores afslutninger.

Dermed var det en tung følelse da Union Berlin kort før pausen bringer sig foran 1-0 på et flot langskud.

Anden halvleg er noget mere lige, det bliver en sand midtbanekamp, hvor begge hold kæmper hårdt for at kontrollerer spillet, og skiftevis kommer med nogle flotte angreb, blandet andet har vi 2 chancer hvor vi er alene med keeperen, dog uden at scorer… og igen straffer Union Berlin vores manglende skarphed, og straffer os ved at erobrer bolden højt på et målspark, som de omsætter til en 2-0 scoring, øv!

Men indenfor de sidste 5 minutter af anden halvleg får vi hul på bylden, og scorer både til 2-1 og 2-2 på flotte afslutninger på kanten af feltet!

I tredje halvleg bliver det lidt mere rodet, efter en lang weekend hvor benene virkelig har fået løbet og gået nogle meter, var tanken ved at tom for drengene – hvilket galt begge hold.

Vi kommer igen bagud 3-2, på endnu en flot langskudsscoring inden vi scorer til 3-3 på straffespark, efter en af vores spillere blev revet ned i feltet.

Men til den store pinsel scorer Union Berlin til 4-3 på endnu et langskud.

En sand mavepuster for holdet, og skuffelsen var tydelig efter kampen.

Cheftræner Jonas Bundgaard Bak kommer med følgende reflektioner efter kampen:

- Weekenden har været en fantastisk oplevelse både for spillerne og for trænerteamet. Det har været fedt at få en smag på hvordan tingene bliver arbejdet med nede i Tyskland, og forhåbentlig kan vi tage nogle ting med hjem derfra

- Set over kampen får vi virkelig øjnene op for, hvilke ting vi som klub gør rigtig godt, da jeg føler vi relationelt er dygtigere end tyskerne, og er gode som kollektiv. Omvendt er tyskerne enormt dygtige 1v1, og kan mange ting individuelt med bolden.

- Jeg synes dog resultatet er misvisende, da det er nogle langskudsscoringer lidt ud af ’’ingenting’’ som de sparker ind, hvor vi omvendt sætter nogle rigtig gode angreb op, og på dagen ikke har heldet med os til at sparke bolden ind.’’