Weekendens resultater - Uge 13

02.04.2024 09:42

U19 - Randers FC - AC Horsens 4-1

Randers FC - AC Horsens 4-1 (3-0)

2’ - 1-0 - Bastian Andersen (Mike Themsen)
4’ - 2-0 - Bastian Andersen (Frederik Warrer)
32’ - 3-0 - Bastian Andersen (Max Albæk)
55’ - 4-0 - Nikolaj Krogh
90’ - 4-1
U19 vandt lørdag 4-1 hjemme over AC Horsens i en kamp der allerede fandt sine første 2 scoringer efter henholdsvis 2 og 4 minutter. Generelt var kampbilledet meget ensformet, og hjemmeholdet vandt fortjent med 4-1, hvor Bastian stod for et vaskeægte hattrick i 1. halvleg, og mens Mandal fra U17-holdet spillede en flot kamp på hjemmeholdet centrale midt.
Cheftræner Christian Hansen var også meget tilfreds med holdet udtryk i dag:
“Vi spiller en god kamp med bolden, og vi er stort set i kontrol hele kampen. Vi står godt i vores restforsvar, og vores positioner offensivt fungerede godt og vi skabte godt med chancer. Der var mange gode præstationer, men generelt fungerede vi som hold i dag, og så er det også nemmere for den enkelte at vise sig frem.” fortæller Hansen.

U17 - Randers FC - AC Horsens 3-2

U15 - Randers FC - AC Horsens 2-0

U13 - Randers FC - AaB 1-0

U13 vinder onsdag 1-0 mod AaB

Vi havde et pokalexit mod onsdagens modstander at revanchere, så drengene havde ild i øjnene da vi trådte på banen!

Første halvleg er meget lige, hvor begge hold ret meget på bolden.

Dog er vi dygtige til at lægge et pres på bolden, på deres banehalvdel, hvilket gør det svært for AaB at sætte spillet, samt at vi vinder nogle bolde oppe på deres banehalvdel, og kan fastholde spillet deroppe.

AaB kommer en mand i undertal på et gult kort (hvilket medfører til 10 minutters udvisning i U13) midt i 1. halvleg, uden det dog ændre kampbilledet det store.

Vi scorer til 1-0 5 minutter før pausen, efter en flot spilvending fra venstre mod højre, hvor vores netop indskiftede angriber koldblodigt brager bolden i kassen på en nedfaldsbold.

Anden halvleg er AaB enormt meget på bolden, og vi bliver tvunget til at stå lavt og forsvarer vores mål. Der bliver løbet enormt mange meter, og i små tilfælde har vi også nogle lovende omstillinger som ikke helt bliver gjort farlige.

AaB er rigtig god til at flytte bolden fra sidelinje til sidelinje, og få os ud at løbe en masse, men vi investerer de nødvendige kræfter, og er virkelig disciplineret, som også medfører at AaB aldrig kommer til de helt store chancer, de chancer de har redder vores keeper sikkert.

Spændende bliver det til sidst, da vi får et gult kort 6 minutter før tid og dermed må vi forsvarer den hjem i undertal – til forløsning lykkedes dette.

Cheftræner Jonas Bundgaard Bak kommer med følgende reflektioner over kampen:

’’Vi gik ind til kampen, med et enormt ønske om at revanchere det ærgerlige pokalexit som vi desværre led oppe i Aalborg for nogle uger siden, så det var en kæmpe fornøjelse at gøre netop dette. Selvom vi aldrig er dominerende med bolden, synes jeg egentlig vi er i god kontrol det meste af kampen – vi forsvarer rigtig godt og med et stort hjerte.

Vi vinder på nogle rigtige Randers dyder i forhold til benhårdt arbejde, og æren i at forsvare eget mål.

… Sejrens betydning kom virkelig til udtryk nede i omklædningen efter kampen, der var godt humør på.’’

Afslutter cheftræner Jonas Bundgaard Bak med et smil.