Trænerkabalen er gået op på Randers FC’s talenthold

19.06.2023 09:13

Der er nu helt styr på de trænerteams, der skal stå i spidsen for Randers FC’s hold fra U13 til U19 i den kommende sæson.

Sæsonen er lige blevet afsluttet for Randers FC’s talenthold, men i kulissen er forberedelserne til en ny sæson allerede begyndt. Ligesom på alle andre arbejdspladser sker der ændringer i organisationen, og det gør der også i Randers FC.

Vi har allerede præsenteret de kommende U19- og U17-cheftrænere i form af Christian Hansen og Okan Atas, men der sker også andre ændringer i talentsektoren.

Nikolaj Nystrøm, der i den forgangne sæson har været U13-cheftræner på en deltidskontrakt bliver i næste sæson U14-cheftræner og erstatter dermed Nikolaj Feldborg, der stopper i Randers FC. Ny U13-cheftræner bliver Thomas Holst Hansen, som hidtil har været U12-træner.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for indsatsen til Nikolaj Feldborg (U14-cheftræner), Semko Smakic (U19-assistent) og Hans Paarup (U19-cheftræner) som alle stopper. Derudover vil vi også sige tak til Michael Ravn, som stopper som U17-cheftræner for at blive assistent- og individuel træner på 3F Superliga-holdet.

Sådan ser træneroversigten ud i talentafdelingen i den kommende sæson:
U19: Christian Hansen (cheftræner) og Jakob Bonde (assistenttræner)
U17: Okan Atas (cheftræner) og Mathias Riddersholm (assistenttræner)
U15: Søren Emil Overgaard (cheftræner) og Mads Østergaard – Carsten Sørensen (assistenttrænere)
U14: Nikolaj Nystrøm (cheftræner) og Marcus Overgaard (assistenttræner)
U13: Thomas Holst Hansen (cheftræner) og Aanas Sabrie (assistenttræner)
Målmandstræner U17-U19: Toivo Vadum
Målmandstræner U13-U15: Uffe Nicolajsen
Fysisk træner - Ungdom: Esben Madsen