Emil Pisani Laugesen på ungdomskontrakt i Randers FC

25.05.2023 07:31

15-årige Emil Pisani Laugesen har skrevet under på en tre-årig ungdomsaftale med Randers FC.

Randers FC har lavet en tre-årig ungdomskontrakt med den centrale midtbanespiller fra U15-ligaholdet Emil Pisani Laugesen.

- Jeg er stolt og ydmyg over at skrive under med Randers FC, der er en klub, som er god til at udvikle talenter. Jeg vil gerne takke mine trænere og den stab, som de sidste to år har været omkring holdet og har udviklet mig. Lige nu ser jeg frem mod en finale i pokalturneringen med U17 og en semifinale i pokalturneringen med U15. Efter sommerferien ser jeg frem mod tre spændende og lærerige år i Randers FC og forhåbentlig endnu flere i fremtiden, siger Emil Pisani.

Emil stammer fra VRI i Aarhus. Han går på Randers Realskole og flytter på Randers Sports College til næste sommer.

- Emil er som holdkammerat en rigtig humørspreder, som altid møder ind til kamp og træning med godt humør og er en man kan høre. Han giver en god energi til hele gruppen og har gjort det siden, han kom ind til fra VRI. For en træner er han fantastisk at arbejde med, da han altid er træningsparat og har den rigtige indstilling til at ville udvikle sig. Som central midtbanespiller kommer Emil godt rundt på hele banen både med og uden bold, og han har på U15-niveau et rigtig godt drev med bolden, er erobringsstærk og har også egenskaberne til at lave mål samt at sætte sine holdkammerater op, siger U15-cheftræner Søren Emil Overgaard.

På trods af en alder, der gør ham til U15-ligaspiller, så valgte man tidligere i år at rykke ham op fast på U17-holdet.

- Emil skal bygge på sit positionsspil med bolden og sin orienteringsevne. Uden bolden skal han blive hårdere i sit duelspil og stå bedre fast. Derfor vurderede vi også, at det bedste for Emils udvikling var at rykke ham på U17-ligeholdet, hvor han til kampe og træning kunne blive hårdt matchet ved at spille og træne med spillere en og to årgange ældre. Det er forhåbentlig med til, at han fra næste sæson står endnu bedre rustet til at gøre det godt som førsteårs U17-spiller. Jeg vil glæde mig til at følge Emils udvikling i klubben de kommende år, slutter Søren Emil Overgaard.