Weekendens resultater for talentholdene - Uge 10

14.03.2023 08:41

U19-ligaholdet tabte i weekenden 2-1 til FCN.

- Vi kom ellers foran 1-0 efter et straffespark, men Nordsjælland udlignede hurtigt på et flot brag fra distancen og bragte sig også foran inden pausen. I anden halvleg brændte FCN nogle chancer herunder et straffe, som Jeppe Ørris reddede. Det gjorde, at vi var i live mod slutningen og med lidt held havde vi også fået udlignet, da vi fik lagt et mindre tryk, siger cheftræner Hans Paarup.

- Vi kom godt fra start de første 15 minutter, hvor vi kom ned bag dem nogle gange og var i kontrol. Men efter vores scoring satte FCN sig på spillet og spillede derfra en flot kamp. Vi kom ikke godt nok i pres og var ikke kyniske nok defensivt. Derudover var spillet på bolden slet ikke godt nok, og som vi har vist i andre kampe. Derfor var det også et fortjent nederlag. Vi har nu to frie kampweekender til at forbedre os, og der skal alle drengene arbejde maksimalt i detaljerne, lyder det fra Hans Paarup.

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jeppe Ørris - Frederik Warrer, Mikkel Brund, Mads Lyderik Christiansen, Jacob Forsingdal (78. Malik Larsen) - Mustapha Ubandoma (78. Andreas Skov), Villads Westh, Nikolaj Krogh, Omer Kaqiu (37. Nikolaj Hedegaard) - Gustav Holm (45. Dion Veliqi), Frederik Mikkelsen (61. Christian Andersen)

U17-ligaholdet spillede lørdag eftermiddag på udebane mod FC Nordsjælland.

Hjemmeholdet har været stærkt kørende i sæsonen og havde inden kampen blot lukket ni mål ind i turneringen. Randers-drengene skulle forsøge at følge op på den gode præstation mod FC København. 

Første halvleg startede FC Nordsjælland bedst det første kvarter og fik skabt en del farlige situationer omkring feltet, men uden at få bolden i mål. Efterfølgende kom Randers-holdet bedre med og fik etableret flere gode angreb ned mod FCN-målet og på et flot angreb i det 33. minut bragte Bastian Andersen udeholdet i front efter et flot hovedstødsmål på et indlæg fra Wilhelm Simonsen. Den stilling holdt til pause. 

Anden halvleg startede Randers drengene bedst og fik igen sat nogle gode perioder sammen på bolden, dog uden at blive helt farlige. FC Nordsjælland fik dog udlignet på et flot gennemspillet mål i det 54. minut ved Balder Magui. Kort efter målet blev Lasse Mandal Andersen ramt af et grimt sammenstød og måtte udgå fra kampen. Han er desværre efterfølgende blevet opereret for et ankelbrud.

De efterfølgende 10 minutter udnyttede FCN momemtum og fik scoret yderligere 2 flotte scoringer i en periode, hvor Randers-drengene havde svært ved at stå imod. Udeholdet var ved at svare igen, men et flot forsøg fra Bastian Andersen blev reddet af stolpen. FC Nordsjælland havde dog god kontrol på den sidste halve time og fik også lukket kampen til 4-1 ved Villum Dalsgaard. 

Cheftræner Michael Ravn var efter kampen ærgerlig, men også anerkendende over FC Nordsjællands præstation. 

- Vi scorede et fantastisk mål i første halvleg og lykkedes også i perioder med at tage bolden fra FC Nordsjælland, men vi må også anerkende, at i de ti minutter FCN virkelig havde momemtum fik de udnyttet det maksimalt og scorede tre flotte mål. Vi har mødt nummer 1 og 2 i rækken i de seneste to kampe og har ikke skulle træde ret meget ved siden af, før det blev straffet. Vi har i de seneste kampe lukket for mange mål ind. Det må vi lære af og udvikle til de kommende kampe. Omvendt har jeg set fremskridt i vores offensive spil, og kan vi få sat det hele sammen, bliver vi rigtig svære at slå. 

- Det handler meget om at håndtere modgangen i kampene og fodbold er et fantastisk spil til arbejde med den modstandsstyrke, når det går imod én. Vi skal bevare troen på os selv og hinanden, så vi ikke bliver for individuelle i modgangsperioderne. 

Cheftræneren havde også en kommentar til Lasse Mandal Andersens skade. 

- Det gør ondt at se Lasse med gips og vide, at der venter ham en lang periode væk fra banen, han er en fantastisk dreng og langtidsskader er virkelig en forfærdelig del af gamet. Vi har også Malthe Larsson, der har kæmpet med en korsbåndskade i otte måneder. De er nogle voldsomt stærke drenge. 

Næste kamp for Randers U17 er på onsdag mod Skanderborg i pokalkvartfinalen. Kampen spilles kl. 19.00 i Skanderborg

Cheftræneren ser frem til kvartfinalen:

- Pokalturneringen er et stort mål for os. Drengene har klaret sig flot i turneringen de seneste år, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at spille os videre til semifinalen onsdag. 

FC Nordsjælland vs Randers FC 4-1 (0-1) 
0-1: 33. minut - Bastian Andersen (assist Wilhelm Simonsen) 
1-1: 54. minut - Balder Magui 
2-1: 62. minut - Justin Janssen 
3-1: 65. minut - Villum Dalsgaard
4-1: 87. minut - Villum Dalsgaard 

Startopstilling med ændringer undervejs:
Gustav Søby - Magnus Kahr, Emil Bramsen, Malthe Henning, Wilhelm Simonsen - Emil Kjer, Laurits Pedersen, Bertram Christensen (46. Lasse Mandal Andersen (55. Oliver Kahr)), Alexander Petersen (70. Mustafa Salah) - Bastian Andersen, Andreas Riiser (75. Lasse Kryger)

Alle resultaterne i weekenden

Talentpartner i Randers FC er Makeen Energy