Weekendens resultater for talentholdene - Uge 9

06.03.2023 10:30

U19-ligaholdet lavede et flot comeback mod F.C. København og vandt 4-1 efter at have været bagud ved pausen.

- FCK er altid svære at spille mod og har en dygtig træner og spiller igen i år med helt oppe i toppen. I første halvleg kunne man også se hvorfor, og vi var selv for dårlige på bolden, selvom vi kom til et par relativt store chancer på blandt andet nogle bolde direkte ned i bagrummet. Vores defensive positioneringer var okay i den lave blok, hvor vi var dygtige til at skabe støtte for hinanden. Alligevel fik FCK scoret efter et gennembrud i vores højre side imod slutningen af første halvleg, siger U19-cheftræner Hans Paarup.

- Selvom vi havde brugt mange kræfter i vores høje pres i første halvleg, så stod vi fysisk distancen ligesom ovre i Lyngby og i anden halvleg lykkedes vi bedre. FCK lavede også nogle fejl på bolden, og en af dem gav Frederik Mikkelsen bolden på kanten af feltet, som han huggede op i hjørnet. Derfra så han sig ikke tilbage og scorede på hovedet efter hjørne og med venstre på en omstilling. Det man vist kalder et vaskeægte hattrick. Vi lukkede kampen efter et hurtigt indkast og endnu en kasse op i hjørnet af Nikolaj Hedegaard. Ikke alt i spillets faser var god, men vi udviste flot moral og fight ved at vende det i anden halvleg til en flot 4-1-sejr.

Kampfakta:
Randers Freja FC – F.C. København 4-1 (0-1)
41. minut: 0-1 FCK
58. minut: 1-1 Frederik Mikkelsen
78. minut: 2-1 Frederik Mikkelsen (Nikolaj Krogh assist)
80. minut: 3-1 Frederik Mikkelsen, (Nikolaj Hedegaard assist)
83. minut: 4-1 Nikolaj Hedegaard, (Victor Msabaha assist)

Startopstilling med ændringer:
Jeppe Ørris - Frederik Warrer, Mikkel Brund, Sabil Osman Hansen, Jacob Forsingdal (83. Malik Larsen) - Omer Kaqiu (58. Victor Msabaha), Villads Westh, Mads L. Christiansen (58. Nikolaj Hedegaard), Nikolaj Krogh - Gustav Holm (70. Christian Andersen), Dion Veliqi (58. Frederik Mikkelsen)

U17-ligaholdet spillede lørdag eftermiddag første hjemmekamp i kalenderåret mod F.C. København. Det blev en actionfyldt og chancerig affære. Første halvleg blev spillet i et højt tempo, hvor især Randers-drengene kom blæsende fra start og havde flere gode optræk til chancer og mange indlæg i kampens første tyve minutter. FCK var farlige på omstillinger, og når det lykkedes at komme igennem Randers-presset og det var også på en af de situationer bragte udeholdet sig foran 0-1 ved Hunor Vejk efter 20 minutter. Hjemmeholdet fik dog svaret godt igen på føringsmålet og efter lidt over en halv time fik Andreas Riiser prikket et hjørnespark i mål til 1-1. Op mod pausen havde hjemmeholdet igen godt tag på kampen og med flere tilløb til chancer, men det blev ved 1-1.

Anden halvleg bar præg af det lidt samme kampbillede som i første halvleg. Galdur Gudmundsson udnyttede et godt angreb til at bringe FCK på 1-2 kort inde i 2. halvleg. Randers-drengene blev dog ved at banke på omkring FCK’s straffefelt. Malthe Henning havde en flot afslutning sendt afsted omkring det lille felt, der blev blokeret på stregen og på den efterfølgende clearing fik FCK’s angriber blokeret en fremlægning fra Gustav Søby, bolden blev taget ned af Hunor Vejk, der flot sparkede bolden i mål fra midten af banen til 1-3. Hjemmeholdet svarede igen med det samme, og blot fem minutter efter blev bolden erobret højt. Alexander Petersen sendte en flot stikning i dybden til Bastian Andersen, som gled forbi FCK-målmanden og sendte bolden ind til 2-3 med omkring 20 minutter igen. Mod slutningen pressede Randers-drengene hårdt på for en udligning og især i slutminutterne brændte det på i FCK-feltet, men med store redninger i målet, blokeringer og et par afslutninger tæt forbi endte det med 2-3.

Cheftræner Michael Ravn var efter kampen tilfreds med meget af det han så fra sit Randers mandskab.

- Vi leverede vores bedste kamp i sæsonen på bolden, hvor vi lykkedes rigtig mange gange med at komme ind på sidste tredjedel af banen og skabe farlige situationer. Der var samtidig power i vores pres og duelspil, som gjorde at vi kunne spille store dele af kampen på FCK’s banehalvdel. Der er mange ting, vi kan tage med fra kampen både individuelt og kollektivt på trods af resultatet.

Næste kamp for Randers Freja FC’s U17-ligahold er på lørdag i Farum mod FC Nordsjælland

Kampfakta:
Randers Freja FC - FC København 2-3 (1-1)

21. minut: 0-1 Hunor Vejk
33. minut: 1-1 Andreas Riiser (assist Malthe Henning)
53. minut: 1-2 Galdur Gudmundsson
61. minut: 1-3 Hunor Vejk
68. minut: 2-3 Bastian Andersen (assist Alexander Petersen)

Gustav Søby - Magnus Kahr, Emil Bramsen (84. Emil Kudsk), Malthe Henning, Wilhelm Simonsen - Emil Kjer, Laurits Raun Pedersen, Lasse Mandal, Alexander Petersen (75. Mustafa Salah) – Bastian Andersen, Andreas Riiser

U15-ligaholdet tabte hjemme 1-3 mod F.C. København, som er rækkens tophold. Der stod 0-2 ved pausen, hvor FCK havde været det bedste hold de første 30 minutter, men hvor Randers kom godt med op til pausen.

- Vi kan ikke sige så meget til, at FCK endte med at vinde kampen. De havde stor boldbesiddelse, hvor vi havde svært ved at få fat i bolden. Omvendt gav vi ikke meget væk, og FCK havde otte afslutninger i kampen mod vores seks. FCK skal have ros for at være effektive og straffe de små åbninger vi gav i sekvenserne ved målene, siger U15-cheftræner Søren Emil Overgaard.

- Jeg er tilfreds med store dele af anden halvleg, hvor vi leverede et bedre indtryk og fik en fornemmelse af, at vi godt kan bide fra os, og vi fik også lavet et flot mål, hvor de to sidste afleveringer inden målet var taget direkte fra træningsbanen. Med lidt held på et hjørnespark, så kunne vi have skabt en nervøs afslutning. Vi får givet U15-debut til U14-spillerneHenry Leal Soares og Linus Nørgaard, som er kommet til fra Holstebro. Begge fik vist sig godt frem i kampen. Vi kommer ikke slukøret fra kampen, og er klar til at give den fuld gas allerede på tirsdag i pokalen på hjemmebane mod AGF.

Kampfakta:
Randers Freja FC – F.C. København 1-3 (0-2)

13. minut: 0-1 FCK
16. minut: 0-2 FCK
52. minut: 0-3 FCK
78. minut: 1-3 Christian Brund (assist Sylvester Hvidt)