Ungdomsresultater - Uge 32: Sejr, uafgjort og nederlag mod Silkeborg IF

Randers FC — 15.08.2022 12:07

De ældste talenthold var i weekenden alle oppe imod Silkeborg IF, og det blev til en omgang blandede resultater.

Lørdag var U19-, U17- og U15-holdene for første gang i sæsonen i aktion - og alle imod Silkeborg IF.
Her blev det til lidt blandede resultater.

U19-ligaholdet spillede første turneringskamp i lørdags mod Silkeborg IF. Efter en føring på 2-1 fra første halvleg, og et meget flot gennemspillet mål til 2-1, blev anden halvleg mere en forsvarskamp. Silkeborg kom ikke til de store chancer før i det 88. minut, hvor der blev udlignet på et fladt indlæg. Som noget nyt i U19-rækken (sidste år blev det praktiseret i U17 og U15) skal der sparkes straffespark om et ekstra point ved uafgjort. Efter 14(!) strafferunder sikrede Silkeborg sig desværre det ekstra point.

- Det var dejligt at være i gang igen mod en dygtig modstander. Vi håndterede dem flot i første halvleg efter vi kom bagud, og vi oplevede at være i kontrol på mange parametre og var dygtige til at holde strukturen på bolden. I anden halvleg var vi ikke dygtige nok på bolden og brugte lidt for meget energi på at forsvare. I sidste ende kostede det nok sejren, lyder det fra U19-cheftræner Hans Paarup.

Kampfakta:
8. min: 0-1 Silkeborg IF
17. min: 1-1 Dion Veliqi
19. min: 2-1 Gustav Holm (assist Frederik Warrer)
88. minut: 2-2

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jeppe Ørris - Frederik Warrer, Mikkel Brund, Mads L. Christiansen, Malik Larsen (82. Sabil Osman Hansen) - Omer Kaqiu (60. Victor Msabaha), Villads Westh, Mads Enggård (68. Furkan Cengizay), Nikolaj Krogh - Gustav Holm (68. Frederik Mikkelsen), Dion Veliqi

U17-ligaholdet vandt 3-0 hjemme over Silkeborg i premieren efter en 3-0 føring efter 10 minutter. 

- Vi spillede fantastisk de første tyve minutter med en voldsom power både med og uden bolden. Det gav vores ønskede kampbillede, hvor vi kunne angribe Silkeborgs felt, og vi lykkedes også med at score tre flotte mål i perioden. Det var dog svært for os at holde kadencen, og Silkeborg fik mere initiativ frem mod pausen, fortæller U17-cheftræner Michael Ravn og fortsætter: 

- I anden halvleg vurderede vi ikke kræfterne var til at holde samme tryk på Silkeborg, og vi gik defensivt skiftevis helt højt i presset eller lavt, så Silkeborg ikke havde noget bagrum eller mellemrum at spille i. Vi stod rigtig stærkt i forsvarsspillet, og de gange Silkeborg kom igennem havde Gustav Søby nogle flotte redninger. 

- Det var en fantastisk indsats og sejr af holdet og virkelig stærkt at lave clean sheet mod et rigtig godt Silkeborg-hold. Vi har meget at forbedre i vores spil og vil arbejde hårdt videre på træningsbanen frem mod de kommende kampe.

Næste kamp for U17 er på fredag ude mod FC København kl. 13.30 

Kampfakta: 
1. min: 1-0 Bastian Andersen (Alexander Petersen) 
3. minut: 2-0 Andreas Riiser (Malthe Henning) 
11.minut: 3-0 Asger Oliver Hansen (Wilhelm Simonsen) 

U15-ligaholdet tabte premieren hjemme mod Silkeborg med 0-2 efter 0-1 ved pausen.

- Vi spillede en forholdsvis lige første halvleg, men hvor Silkeborg havde de største chancer. Vi havde nogle omstillinger efter et par høje erobringer, hvor vi med mere skarphed kunne have skabt nogle større chancer. Det var en varm dag, hvilket påvirkede begge hold, men vi fik en skade midtvejs i første halvleg og en spiller som vi skulle tage ud i pausen. Det gjorde heller ikke forholdene lettere for os, siger U15-cheftræner Søren Emil Overgaard.

- I anden halvleg viste det sig, at Silkeborg var et bedre hold end os på dagen. Silkeborg havde bolden i store dele af halvlegen, og det blev først med 15 minutter igen, at vi kom højere op på deres halvdel. Vi indkasserede dog målet til 0-2 med ti minutter igen, og så gik gassen af ballonen igen. Vi kunne ikke sige noget til nederlaget, men vi tager ting fra første halvleg med os til næste weekend.

I næste weekend møder U15-ligaholdet Vejle ude, der vandt deres første kamp med hele 5-1 over Brøndby.

- Vi træder ind i en ny uge, hvor vi skal fortsætte med at udvikle os og få snakket igennem, hvordan vi kan stå endnu bedre sammen næste gang, vi kommer i samme problemer som denne kamp, fortæller Søren Emil Overgaard.