Sådan gik det U-holdene i weekenden!

Martin Albrechtsen — 16.05.2022 13:26

Det blev til en sejr, en uafgjort og et nederlag for vores ungdomsligahold, der alle har været i aktion i Vejle i weekenden

Vores ungdomsligahold har alle været i aktion i Vejle her i weekenden. Det blev til en sejr, en uafgjort og et nederlag. Herunder kan du læse, hvordan det gik for hhv. U19, U17 og U15-liga.

U19-liga:

U19 spillede lørdag eftermiddag 1-1 ude mod Vejle Boldklub efter 0-0 ved pausen. 

- Vi har igennem hele kampen svært ved at lykkedes med vores høje pres mod deres fase 1 spil, men i første halvleg gav det ikke de store chancer imod os, fordi vi stod stærkere når bolden nærmede sig vores mål. Når vi var på bolden tog vi nogle gode positioner men kunne med fordel have fastholdt bolden mere, og så må vi sige, at vi havde det svært teknisk i denne kamp. På trods af det var vi farligere end Vejle i 1 halvleg og havde halvlegens største chancer, fortæller U19-cheftræner Hans Paarup.

- I 2 halvleg havde begge hold kæmpe chancer gennem hele halvlegen, og vi kom desværre bagud efter 52 minutter. Det betød, at vi måtte jagte endnu mere, og selvom vi fortsat havde det svært i det høje pres, så fik vi mere og mere momentum og fik udlignet efter flere store muligheder. I slutfasen måtte Jeppe Ørris diske op med nogle vigtige redninger, der gjorde at vi sikrede pointet. Jeg ærgrer mig over, at vi aldrig kom foran i kampen, for det havde vi mulighederne til, og så havde kampbilledet været anderledes, siger U19-cheftræner Hans Paarup. 

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jeppe Ørris - Andreas Pisani, Mikkel Brund, Jeppe Kudsk, Jacob Forsingdal - Omer Kaqiu (55min Victor Msabaha), Villads Westh (80min Malik Larsen), Oliver Jensen, Andreas Skov (55min Christian Lund) - Gustav Holm (46min Dion Veliqi) – Laurs Skjellerup

Kampfakta:
Vejle Boldklub - Randers Freja FC 1-1 (0-0)
1-0 (52. min)
1-1 Dion Veliqi (76. min)

U17-liga:

U17 tabte lørdag i Vejle med 2-1. 

Første halvleg var meget lige med få chancer i begge ender af banen. Vejle fik scoret på et flot skud fra kanten af feltet hen mod slutningen af 1. halvleg. 2. halvleg kom hjemmeholdet bedst ud til, og allerede efter tre minutter fik Vejle øget til 2-0. Hen mod slutningen fik Randers Freja FC bedre fat i spillet, og det blev til nogle gode muligheder. Frederik Mikkelsen ramte stolpen med et kvarter igen, og fem minutter før tid kom reduceringen så, da Bertram kom højst på et frispark fra Emil og pandede bolden ind. Det skabte et tryk for 2-2 målet i slutfasen, men Vejle holdt stand og vandt kampen 2-1. 

- Det blev aldrig rigtig vores kamp i dag. Vi havde svært ved at løse tingene både med og uden bolden mod et Vejle-hold, som ramte et rigtig godt niveau. Vi skulle håndtere en modgang i kampen, som vi havde vanskeligt ved. Det er en kamp, vi kan lære rigtig meget af, og det skal vi udnytte. Vi har Vejle igen i pokalsemifinalen om 14 dage på hjemmebane, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at have udviklet os nok til at kunne slå dem i Randers, udtaler U17-cheftræner Michael Ravn. 

U17-ligaholdet spiller allerede igen på torsdag mod U17-ligaens tophold, FC København. Der er kampstart hjemme i Randers kl 17.00. Randers Freja FC's U17-ligahold ligger efter en periode med flotte resultater på en rigtig flot 5. plads i ligaen. 

Kampfakta:
Vejle Boldklub - Randers Freja FC 2-1 (1-0)
1-0 (39.)
2-0 (49.)
2-1 Bertram Christensen (89.)

U15-liga:

U15 vandt 3-1 i Vejle efter at have været foran 1-0 ved pausen. 

- Det er to forskellige halvlege, vi spiller, hvor vinden blandt andet også var en faktor i kampen. Vi spiller en sløj første halvleg, hvor Vejle var det bedste hold. Oliver har nogle gode redninger nede i målet, som er med til at holde os inde i kampen. Vi rammer Vejle på en omstilling, hvor Malthe Larsson kan sende os til pause med en føring, fortæller U15-cheftræner Søren Emil Overgaard.

I anden halvleg havde Randers Freja FC vinden i ryggen, og efter en lettere opsang i pausen var der et langt bedre udtryk og en større energi i anden halvleg.

- I anden halvleg synes jeg så, at vi er det bedste hold, og vi får hævet vores niveau med og uden bold. Vejle får udlignet i deres bedste periode i halvlegen, men vi får svaret hurtigt tilbage efter flot opspil i højre side, hvor William Warrer kan sende et hårdt præcis indlæg ind i fødderne på Severin Ugilt Hansen. Vi får mere eller mindre lukket kampen på mål af Malthe Larsson efter flot assist af Andreas Riiser, da kampbilledet op til scoringen også var Randers Freja FC dominans. Ros til drengene for at løfte sig i anden halvleg. Det er det niveau og den energi, vi skal tage med ind i de sidste fire kampe i ligaen, understreger cheftræneren.

Med sejren distancerer U15-drengene den nederste halvdel af tabellen og ligger på en flot 5. plads lige foran FCM og den kommende torsdags modstander, FCK. 

Kampfakta:
Vejle Boldklub - Randers Freja FC 1-3 (0-1)
0-1 (36.) Malthe Larsson
1-1 (46.) 
1-2 (49.) Severin Ugilt Hansen
1-3 (71.) Malthe Larsson

MAKEEN Energy er talentpartner.