Weekendens ungdomsresultater - Uge 16

Kristian Fredslund — 25.04.2022 08:34

Her følger et overblik over de ældste eliteholds resultater i weekenden.

U19 vandt måring opgør i Brøndby

- Vi spiller en mærkelig kamp på en hård knoldet bane, hvor bolden sprang rundt. Det handlede om at opsøge tilfældigheder. I første halvleg manglede vi nogle procenter, men leverede dog alligevel noget okay spil i momenter og skabte nogle gode chancer. Vi burde have haft uafgjort ved pausen, men Brøndby var kyniske og dygtige i enkelte sekvenser, siger U19-cheftræner Hans Paarup.

- Vi troede dog på det og fik vendt kampen på hovedet på et kvarter i anden halvleg og kom også foran 4-2. Her var vi virkelig stærke og fik spillet på siderne og ned bag dem. Derefter stod vi dybere og et mærkeligt mål til dem gjorde afslutningen lidt for spændende. Fire sejre i streg giver selvtillid til gruppen, og det er fantastisk at mærke.

Målscorere Randers Freja FC: Oliver Jensen (2), Victor Msabaha og Laurs Skjellerup

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jeppe Ørris - Jacob Forsingdal, Jeppe Kudsk, Mikkel Brund (46. Andreas Pisani), Malik Larsen - Christian Lund (46. Victor Msabaha (82. Oliver Holm Schmidt)), Villads Westh, Oliver Bjerrum Jensen, Omer Kaqiu (32. Andreas Skov) - Gustav Holm, Laurs Skjellerup (71. Dion Veliqi)

U17 vandt 1-0 i Brøndby

Bastian Andersen blev matchvinder for U17-ligaholdet, der vandt 1-0 i Brøndby. 

- Det var en kamp, hvor vi leverede på vores dyder. Vi kom foran 1-0 efter et rigtig godt første kvarter ved Bastian, som udnyttede en ripost fra Laurits Pedersens hovedstød på overliggeren. Herefter var der 30 minutter, hvor vi gradvist måtte længere og længere tilbage at stå og fik testet vores lave forsvar. Kampbillede fortsatte i anden halvleg, hvor vi lagde et godt tryk de første 15 minutter, hvor Emil blandt andet fik underkendt en scoring. Vi kom gradvist længere tilbage og i begge halvlege fik vi lukket det meste ned, hvor de har en del skud fra kanten af feltet, som på en dårlig dag for os brager ind og ellers en kæmpe chance efter 60 minutter, som Mathias på fantastisk vis reddede, siger U17-cheftræner Michael Ravn.

- Jeg er meget stolt af vores præstation, for vi har hungret efter at hive de tre point to gange i træk og at nappe en sejr på Sjælland. Derudover fik vi et clean sheet mod et Brøndby-hold, som har scoret i samtlige kampe i knap to år. Det lagt sammen med, at vi startede med hele ni spillere, som kommer fra vores kronjyske samarbejde gør bare sejren helt enorm. Jeg er stolt af drengene og vores klub. Vi vil være de stærkeste her mod slutningen af sæsonen, og denne kamp var et godt signal. Vi vil arbejde benhårdt for at udvikle os maksimalt i de kommende uger.

U15 taber 6-0 i Brøndby 

Det blev til et stort nederlag for U15-holdet, som var bagud med blot 1-0 ved pausen i Brøndby.

- Det er to vidt forskellige halvlege vi får sat sammen, som resultatet i de to halvlege også afspejler. I første halvleg leverer vi rigtig fornuftigt, hvor vi er godt afstemt i vores ting i stort set samtlige minutter, bortset fra målet og nogle få minutter bagefter. Vi formår at komme langt bedre med i halvlegen, hvor det også bliver os der i momenter er ovenpå. Vi har dog svært ved for alvor at blive farlige, men vi har nogle forsøg på mål fra kanten af feltet, siger U15-cheftræner Søren Emil Overgaard.

- I anden halvleg bliver kampen desværre alt for hurtig afgjort, da vi først lukker et hurtigt mål ind efter få minutter. Lige nu er vi bare i en periode, hvor vi bliver alt for rystet når der går mål ind. Vi lukker derfor 3 mål ind i anden halvleg indenfor de første 12 minutter. Herfra bliver det en svær mental kamp for holdet.

- Vi tager en god første halvleg med os fra idag, hvor vi kan finde nogle rigtig gode situationer frem med og uden bold. Den halvleg skal vi tage med os til næste kamp, hvor vi møder Sønderjyske hjemme.