Lars Rønbøg, Getty Images

Opfordring: Køb billetter online til søndagens topkamp mod FCK

10.09.2021 14:41

Vi opfordrer på det kraftigste til at købe billet online til søndagens topkamp mod FCK, da vi mærker stor efterspørgsel i øjeblikket.

Vi kan ikke garantere, at der vil være fysisk billetsalg ved indgang B på søndag, da vi mærker stor efterspørgsel. Derfor opfrodrer vi til at købe billetter online via https://billet.randersfc.dk/ til søndagens spændende kamp.

Sparekassen Kronjylland-tribunen øvre er enten udsolgt eller reserveret til sæsonkortholdere.
Du kan derfor ikke købe billet hertil, selvom der lidt misvisende står, at der er ledige pladser. Du kan dog stadig købe billet til og sidde på den nedre del af Sparekassen Kronjylland-tribunen. Nedre er nemlig unummereret. 

Sådan køber du unummererede pladser
Du køber unummererede billetter ved at klikke på de hvide felter på stadionoversigten i vores billetsystem. Eksempelvis kan du klikke på område N19 UN eller område 3 UN, og herefter vælger du det antal, du skal bruge. Selvom du køber i område N19 UN, kan du sagtens sidde på Sparekassen Kronjylland-tribunen nedre. De unummererede pladser på stadion er efter først til mølle-princippet. 

De unummererede billetter gælder til alle unummererede pladser på stadion. Dvs. selvom du køber i område N19 UN, kan du sagtens sidde på eks. Sparekassen Kronjylland-tribunen nedre.

De unummererede pladser på stadion er efter først til mølle-princippet. 

Har du købt billetter til udeafsnittet (MASCOT-tribunen)?
FCK’s fans møder talstærkt op og har overtaget MASCOT-tribunen på søndag, som er blevet til et decideret udeafsnit. Hvis du tidligere i forløbet har købt billet hertil, og nu ønsker at sidde på hjemmeholdets afsnit på stadion i stedet, har du mulighed for det.
Så længe der ikke står ”udebanefans” på billetten, kan du sagtens benytte din unummererede billet fra MASCOT-tribunen til andre unummererede steder på stadion.

Du kan stadig nå at købe unummererede billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk/