Info om coronapas og billetter til søndagens topkamp mod FCK

10.09.2021 10:42

Du skal ikke længere vise coronapas på stadion. Læs mere om billetinfo her.

Vi bringer her en servicemeddelelse i forbindelse med søndagens topkamp mod FC København.

Kampstart søndag den 12. september kl. 16.00 på Cepheus Park Randers. 
Portene til stadion åbner kl. 14.30. 

Du skal ikke længere vise coronapas for at komme ind på stadion. Mundbind og siddeafstand er heller ikke længere et krav, da der ikke længere er tilskuerrestriktioner. Blot husk din billet.

Vedr. sæsonkort
Til Comeback-kampen mod FCK kan du ikke bruge dit fysiske sæsonkort, da kampen blev oprettet tilbage i marts måned i billetsystemet, da der stadig var COVID-19 restriktioner. Derfor skal du istedet kunne fremvise den billet, som du aktivt har været inde at trække via vores billetsystem.  

Sparekassen Kronjylland-tribunen øvre er enten udsolgt eller reserveret til sæsonkortholdere.
Du kan derfor ikke købe billet hertil, selvom der lidt misvisende står, at der er ledige pladser. Du kan dog stadig købe billet til og sidde på den nedre del af Sparekassen Kronjylland-tribunen. Nedre er nemlig unummereret. 

Sådan køber du unummererede pladser
Du køber unummererede billetter ved at klikke på de hvide felter på stadionoversigten i vores billetsystem. Eksempelvis kan du klikke på område N19 UN eller område 3 UN, og herefter vælger du det antal, du skal bruge. Selvom du køber i område N19 UN, kan du sagtens sidde på Sparekassen Kronjylland-tribunen nedre. De unummererede pladser på stadion er efter først til mølle-princippet. 

De unummererede billetter gælder til alle unummererede pladser på stadion. Dvs. selvom du køber i område N19 UN, kan du sagtens sidde på eks. Sparekassen Kronjylland-tribunen nedre.

De unummererede pladser på stadion er efter først til mølle-princippet. 

Har du købt billetter til udeafsnittet (MASCOT-tribunen)?
FCK’s fans møder talstærkt op og har overtaget MASCOT-tribunen på søndag, som er blevet til et decideret udeafsnit. Hvis du tidligere i forløbet har købt billet hertil, og nu ønsker at sidde på hjemmeholdets afsnit på stadion i stedet, har du mulighed for det.
Så længe der ikke står ”udebanefans” på billetten, kan du sagtens benytte din unummererede billet fra MASCOT-tribunen til andre unummererede steder på stadion.

Du kan stadig nå at købe unummererede billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk/