Østjylland er lyseblåt: Billetsalget til hjemmekampen mod AGF er nu åbent!

Kristian Fredslund — 05.10.2021 15:47

Der er et østjysk 3F Superliga-brag lige om hjørnet, når Randers FC søndag den 24. oktober tager imod lokalrivalerne fra AGF på Cepheus Park Randers.

Der plejer at være gang i den på banen og på lægterne, når Randers FC og AGF tørner sammen, og mon ikke det også bliver tilfældet søndag den 24. oktober, når Cepheus Park Randers danner ramme om lokalbraget.

Nu kan du sikre dig billet til opgøret, som plejer at fylde vores flotte stadion næsten helt op. Så få købt din billet allerede nu, så du er sikker på at være en del af en fantastisk stemningsfuld oplevelse.

Du kan købe billet her: https://billet.randersfc.dk

Praktisk information til hjemmeholdets fans
Vi har haft så stor succes med sæsonkortsalget, at vi har taget en beslutning om at de øvre tribuner på stadion bliver nummererede (hvor det hidtil kun har været på Sparekassen Kronjylland-tribunen). Det vil sige, at man kan købe pladserne på det øvre dæk som sæsonkort og ellers til de forskellige kampe.

Det drejer sig om følgende områder:

- øverste tribune i Bilka-hjørnet

- øverste tribune på Rasmus Jakobsen & Lundemose Byg-tribunen (den nordlige tribune)

- øverste tribune i Krifa-hjørnet (her hvor Familieafsnittet hører til)

Pladserne på disse tribuners øvre dæk vil altså fremover være nummererede til Randers FC’s hjemmekampe. Sæsonkortholdere, der lige nu har et unummereret sæsonkort, men ønsker at være et bestemt sted på stadion, kan få ombyttet deres sæsonkort, så de har adgang til det tribuneafsnit, de gerne vil benytte.

Det koster stadigvæk 79 kroner at være sæsonkortholder på øverste tribune i Bilka-hjørnet, Krifa-hjørnet og på Rasmus Jakobsen & Lundemose Byg-tribunen (den nordlige tribune). Eneste ændring er, at de øverste tribuneafsnit nu er nummererede. Skriv til billet@randersfc.dk, hvis du ønsker at ombytte dit unummererede sæsonkort til et nummereret et af slagsen med fast plads på øverste tribune uden merberegning.

Er du AGF-fan?

Vi har allokeret hele Mascot-tribunen til AGF’s fans, som vi har gjort tidligere. AGF-fansene skal dog være opmærksomme på, at vi i samarbejde med AGF har delt tribunen op i to afsnit – nemlig et familieafsnit og et support-afsnit. De to afsnit ligger dog lige op ad hinanden.

Support-afsnittet er det oprindelige udebaneafsnit, som er markeret på stadionoversigten med ”Udebaneafsnit UN”

Familieafsnittet er resten af tribunen, som er markeret på stadionoversigte med ”Område 2 UN” på Mascot-tribunen.

Vi gør opmærksom på, at man kan blive henvist til et andet afsnit, end det man har købt til. Det vurderer vagterne på dagen.

Køb billet på vores billetside: https://billet.randersfc.dk