Et point sender Randers FC på fjerdepladsen midtvejs i grundspillet

Kristian Fredslund — 03.10.2021 18:49

Det blev til 1-1 søndag aften på Cepheus Park Randers mellem Randers FC og Brøndby IF i 3F Superligaens 11. spillerunde.

De knap 6000 tilskuere, som var troppet op i det randrusianske efterårsvejr, fik en livlig første halvleg på Cepheus Park Randers.

Efter ti minutters spil gav et højt Randers FC’s høje pres pote, da Andreas Bruus på højrebacken sendte en bold ind i feltet mod egen keeper, som Stephen Odey i stedet opsnappede og sendte ind i kassen. 1-0 til Randers FC.

Minuttet efter var Randers FC-offensiven igen farlige, da Tobias Klysner stak ind i banen og fik afsluttet mod fjerneste opstander. Brøndby-keeper Mads Hermansen fik dog bokset bolden væk og reddet Brøndby.

Herefter blev Brøndby mere nærgående og Anis Ben Slimane kunne efter 19 minutter have bragt balance i regnskabet. Hans forsøg inde i feltet sad dog lige i favnen på Patrik Carlgren.

Næste store chance stod der Björn Kopplin på. Efter 36 minutters spil tog venstrebacken et fremragende løb, som Simon Piesinger havde set nede fra sin plads i det centrale forsvar. Kopplin fik taget bolden godt ned brystet, men ligesom han skulle afslutte, kom en Brøndby-spiller i vejen og fik sendt bolden udover baglinjen.

Brøndby-spillerne lå og lurede på omstillingsmulighederne med deres hurtige spillere i frontlinjen, og indimellem lykkes det også at spille sig igennem kæderne og ud på kanterne hos Randers FC, der dog fik afværget i flere situationer.

Brøndby skulle da også have hjælp fra Randers FC for at få udlignet efter 40 minutters spil, da en tværpasning blev mødt af Simon Graves’ fod og uheldigvis endte i eget net. Ærgerligt mål at lukke ind med kort tid til pausen.

Efter pausen blev spillet noget mere tilfældigt. Det blev det blandt andet på grund af en strid omgang regn, der piskede ned over grønsværen. Derudover havde Randers FC skiftet formation i pausen og spillede med tre i det centrale forsvar og to wingbacks for at lukke ned for Brøndbys spil på ydersiden.

Vi skulle helt hen til 10 minutter før tid, før der kom en stor chance, da indskiftede Vincent Onovo fik sendt en nedfaldsbold afsted fra feltkanten. Den smøg sig dog lige forbi den fjerneste opstander.

Det blev ikke til det helt store i anden halvleg, men i det mindste til et enkelt point i 3F Superliga-tabellen, hvor Randers FC går på landskampspause på en fjerdeplads midtvejs i grundspillet.

Startopstillingen med ændringer undervejs:
Patrik Carlgren, Mikkel Kallesøe, Simon Graves, Simon Piesinger, Björn Kopplin - Tobias Klysner, Lasse Berg Johnsen, Frederik Lauenborg (46. Oliver Bundgaard Kristensen), Simon Tibbling (46. Tosin Kehinde) - Vito Hammershøy-Mistrati (65. Vincent Onovo), Stephen Odey (72. Alhaji Kamara)

Advarsel: Andreas Maxsø, Brøndby IF og Alhaji Kamara, Randers FC

Dagens kampsponsor: Gardin Lis
Kampens tilskuertal: 5848
Kampens Randers FC-spiller: Stephen Odey (valgt af fansene via Randers FC-app’en)