Tak for støtten, Fodboldlinjen Randers

Martin Albrechtsen — 22.11.2021 16:11

Der var flot opbakning fra Fodboldlinjen Randers, da linjen leverede næsten 1000 tilskuere til søndagens kamp mod Vejle Boldklub på Cepheus Park Randers. 

Det var noget af et syn, da Fodboldlinjen Randers fyldte hele den ene endetribune, Mascot Tribunen, og flere andre steder på stadion i forbindelse med kampen mod Vejle Boldklub.

Lige knap 1000 mennesker, herunder elever fra 19 forskellige skoler, trænere og forældre, fra Fodboldlinjen var nemlig mødt op på Cepheus Park Randers søndag eftermiddag for at støtte Randers FC. Og noget kunne tyde på, at det hjalp, eftersom Randers FC vandt med hele 4-1. 

Randers FC takker for den flotte opbakning fra Fodboldlinjen Randers, der med næsten 1000 tilskuere udgjorde ca. 25% af tilskuerne til søndagens kamp, da der var 4014 tilskuere på plads på Cepheus Park Randers.

Derudover har Fodboldlinjen Randers her til morgen, kl. 6.30, haft morgentræning på Viborgvej med deltagelse fra 6 Randers FC-spillere og 200 elever fra fire forskellige skoler - Blicherskolen, Munkholmskolen, Kristrup Skole og Tirsdalens Skole.

Sidste mandag var Fodboldlinjen Randers ligeledes til morgentræning på Viborgvej med deltagelse fra Randers FC-spillere og 150 elever. Det har været rigtig hyggeligt og givende. Vi husker især, at en af eleverne sagde, "det har været den bedste dag i mit liv". 

Tak for støtten og det gode samarbejde, Fodboldlinjen Randers.  

Du kan læse mere om Nordens største fodboldlinje, Fodboldlinjen Randers her: https://ungdomsskolen.randers.dk/undervisning/fodboldlinjen-randers-nordens-stoerste/