Lars Rønbøg, Getty Images

Målfest da Randers FC smadrede Vejle

Oliver Maltha — 21.11.2021 16:02

Randers FC vandt fortjent 4-1 i dagens kamp mod Vejle Boldklub på en dag, hvor man annoncerede købet af Stephen Odey.

Søndag var det atter tid til Superliga-bold, da Randers FC, hjemme på Cepheus Park Randers, tog imod Vejle Boldklub i 3F Superligaens 16. spillerunde. Det havde ikke ligefrem været den optimale optakt til kampen fra Randers FC’s side, da profilerne, Vito Hammerhøy-Mistrati og Tosin Kehinde, havde fået Covid-19 og derfor ikke var kampdygtige til opgøret. Randers FC kunne dog med en sejr overhale Aab på 3. pladsen i 3F Superligaen, ligesom tre point også ville lune i forhold til top-6-regnskabet.

Randers FC kom rigtig godt ud til 1. halvleg. Allerede efter tre minutter, var kronjyderne farlige over højresiden – noget som fortsatte kampen igennem. Der skulle ikke gå mange minutter før højresiden var farlig. Jakob Ankersen smed et indlæg ind mod Alhaji Kamara, som måtte se sit forsøg blive blokeret, og blot minuttet senere var Kamara igen i tæt på. Igen var det højresiden, da Mikkel Kallesøe sendte et fladt indlæg ind i fødderne på Kamara, som desværre sparkede bolden et godt stykke forbi målet – det var dog ikke det sidste vi så til Alhaji Kamara i denne kamp. Randers FC dominerede hele 1. halvleg med godt spil og gode muligheder. Den første gang Vejle BK blev farlige var efter 24 minutter. Et indlæg fra Vejles højreside endte for fødderne af Allan Souza, som bankede den store mulighed i sidenettet. Som tidligere nævnt var Alhaji Kamara ikke færdig med at være farlig. I det 37. minut kom han først på Erik Marxens hjørnespark, og her stangede han flot bolden i mål til en fortjent 1-0-føring til Randers FC. De blå heste skulle dog gå til pause med en kold spand vand i hovedet. Et flot Vejle-angreb endte hos Hallur Hansson, som fra kanten af feltet sparkede bolden op i krydset, og dermed udlignede kort før pausefløjtet til pausestillingen 1-1.

En kold spand vand i hovedet gik denne gang til Vejle BK i stedet. I det 48. minut sendte Mikkel Kallesøe et indlæg ind i hovedet på Alhaji Kamara, som endnu engang stangede bolden i kassen, til en 2-1-føring til Randers FC. Mikkel Kallesøe var fremragende i dag, og han noterede sig få minutter senere for sin anden assist. Endnu engang var der flot spil i den evigt farlige højreside, og her sendte Mikkel Kallesøe et fladt indlæg skråt tilbage i feltet hvor han fandt Jakob Ankersen, som sparkede bolden fladt ind i det lange hjørne. Det var Ankersens første Superliga-mål for Randers FC. Det blev inden kampen annonceret, at angriberen Stephen Odey er købt i belgiske Genk fra 1/1-2022. Odey ville gerne score i dag, og efter en times spil var han også tæt på. Han modtager bolden på kanten af feltet, hvorefter han afdriblede flere Vejle-forsvarere, men en god redning af Vejle-keeperen holdt Odey fra at fejre kontrakten med en scoring. Målfesten var dog ikke slut endnu. Det er nok ikke gået manges næse forbi, at østrigske Simon Piesinger har en god sparketeknik, hvilket han fik vist efter 65 minutter. Her fik Randers FC et frispark uden for feltet, som Piesinger på flotteste manér sparkede i kassen. Randers FC var bedst hele kampen igennem, og skabte mange gode chancer. Vejle Boldklub var aldrig i nærheden af at få point i denne kamp, hvorfor Randers FC kunne glæde sig over en fuldt fortjent 4-1-sejr hjemme over Vejle Boldklub.

Næste hjemmekamp er på torsdag d. 25. november klokken 21.00, når vi i Uefa Europa Conference League tager imod CFR Cluj hjemme på Cepheus Park Randers, i en utrolig vigtig kamp om det videre avancement. Vi håber på at se en masse fans på lægterne til at støtte drengene til tre point.

Startopstilling med ændringer:
Patrick Carlgren – Mikkel Kallesøe (73. Tobias Klysner), Simon Piesinger, Erik Marxen (78. Jesper Lauridsen), Björn Kopplin – Simon Tibbling, Lasse Berg Johnsen, Frederik Lauenborg (73. Vincent Onovo), Jakob Ankersen (73. Oliver Bundgaard) – Alhaji Kamara (54. Filip Bundgaard), Stephen Odey.

Advarsler:
Filip Bundgaard (RFC)
Allan Souza (VBK)
Jesper Lauridsen (RFC)

Kampens tilskuertal: 4.014

Dagens kampsponsor: Kvik Randers

Kampens Randers FC-spiller: Alhaji Kamara (Valgt af fansene via Randers FC-app’en)