18.09.2024 09:11

Efter en veloverstået landskampspause rullede bolden igen hos ungdomsholdene. Læs referat og kampfakta fra alle U-holdenes kampe herunder.

U13 AaB – Randers FC 3-3 (3-0)

U13 tog lørdag 1 point med hjem fra Aalborg efter en hæsblæsende kamp.

Randers-mandskabet kom godt fra start i kampen, satte sig tidligt på spillet og havde mange gode sekvenser med bolden. Dog uden at spille sig frem til nogle nævneværdige chancer, hvilket AaB udnyttede, da de bragte sig foran 1-0 efter en omstilling.

Herfra mistede Randers lidt af momentum, og AaB fik flere og længere perioder på bolden og skabte nogle farlige chancer gennem 1v1-situationer på kanten.

Dette straffede også Randers-drengene, da AaB, efter en længere periode med overtag, scorede til 2-0 og kort efter til 3-0. På trods af AaB's gode perioder på bolden var første halvleg meget jævnbyrdig, men AaB var en tand skarpere i den sidste tredjedel og lidt mere effektive i omstillingerne.

Det var en stor udfordring at skulle indhente et 3-0-nederlag, men Randers-drengene tog skeen i den anden hånd, satte sig tungt på spillet i anden halvleg og lagde et massivt pres på AaB's felt. De reducerede fortjent til 3-1 efter en scoring af Albert Møller. Det gav Randers et kæmpe momentum-boost og medvind til at holde energiniveauet højt. AaB havde enorme problemer med at spille bolden ud af deres eget felt, da Randers var knivskarpe i genpresset og gode til at fastholde bolden omkring AaB's felt. Reduceringen til 3-2 kom efter et gennembrud på venstresiden, hvor Aksel Tode flot afdriblede sin modstander og sendte en god afslutning mod mål. Keeperen kunne kun parere bolden ud i feltet, hvor Silas Bonde stod klar til at sende den i nettet.

Udligningen kom med 7 minutter tilbage af kampen, da Christian Isvoranu sendte et tidligt indlæg ind i hovedet på samme Silas Bonde, som på flot manér dirigerede bolden over i det lange hjørne.

-Jeg synes, 3-0 ved pausen virkede voldsomt, for jeg oplever en meget lige første halvleg, hvor vi er meget på bolden og ret komfortable. Men målet til 1-0 ændrede momentum og gav AaB noget energi og tro på egne evner. Resten af første halvleg må jeg erkende, at de var skarpere og mere afklarede i omstillingerne end os, fortæller cheftræner Jonas Bundgaard, og fortsætter;

-Omvendt var anden halvleg helt fantastisk på flere parametre. Vores genpres var knivskarpt og fyldt med den vildskab, vi måske manglede i første halvleg. Samtidig synes jeg også, vi var enormt gode til at spille bolden ind i områder, der gjorde ondt på AaB. Jeg synes, resultatet er meget fair, men havde vi spillet 5-10 minutter mere, tror jeg, vi ville have løbet med sejren – min fornemmelse er, at vi til sidst i kampen havde mere energi og var mest ovenpå, afslutter Jonas Bundgaard.

U15 SIF vs RFC = 0-4 (0-3)

U15 mandskabet var igen i kamp, efter en friweekend i sidste uge. RFC får en god start på opgøret da de bringer sig foran efter 2 min. Derefter er kampen lidt åben hvor det kan gå begge veje. Efter 0-3 målet dør kampen lidt, og efter 0-4 målet i 2. halvleg er det en blandet kamp

Cheftræner for U15-mandskabet Mathias Riddersholm var tilfreds med sejren.

- Jeg er tilfreds for vores udtryk offensivt som defensivt. Det er en svær udebane, men vi vidste samtidigt at vi kunne gøre ondt på dem og omvendt. På bolden har vi stadig lidt at gå på endnu, den syntes jeg vi sætter for hurtigt på spil, mens vores defensive indsats langt hen ad vejen var godt.

U19 Silkeborg - Randers 2-0 (0-0)
U19-holdet tabte lørdag 2-0 på Jysk Park. Det var en 1. halvleg, hvor værterne havde chancerne, men ikke fik dem udnyttet. 2. halvleg kom gæsterne bedre med, men fortjent var det, at værterne løb med sejren.
Cheftræner Christian Hansen var især utilfreds med 1. halvleg.
-1. halvleg spiller vi slet ikke som ønsket. Vi vinder for få dueller, løber i for lavt tempo og laver for mange fejl med bolden. Generelt var det ikke godt nok, siger Christian Hansen, og fortsætter:
-2. halvleg får vi spillet os op, men det blev aldrig godt. Vi skal tilbage på træningsbanen, hvor der skal andre boller på suppen, afslutter cheftræneren.