Truppen mod FC Midtjylland

21.09.2024 14:00

Søndag kl. 14.00 får vi besøg af topholdet fra FC Midtjylland, og der er lagt op til et brag af en kamp!

Efter en bitter overtidsscoring fra FC Nordsjælland i mandags, skal vi nu ud og vise, at vi også kan spille op med Superligaens øjeblikkelige tophold. FC Midtjylland har fået en flyvende start på denne sæson af 3F Superligaen, og er som det eneste hold foreløbig ubesejret, men det skal vi se, om vi ikke kan få lavet om på, på søndag, så vi både kan få et lille pusterum til bund 6, og ydermere også bryde vores ulvekompleks.

Vi har brug for al den opbakning vi kan få til søndagens opgør, hvis vi skal have alle tre point i land. Vi spillede en virkelig flot 2. halvleg i Farum, og det er nogle af de takter vi skal vise igen på søndag, hvis vi skal gøre det grimme ved guldfavoritterne fra Herning. 

Der er al mulig grund til at komme på stadion søndag når vi møder FCM. Der er høj sol og dejligt efterårsvejr på programmet. Derudover er det også vores tur til at afholde Veteran Match, hvor vi inden kampen vil hylde de danske veteraner samt deres pårørende.

Noah Shamoun er igen at finde i truppen til søndagens opgør. Omvendt må vi undvære Edgar Babayan, Frederik Lauenborg og Tammer Bany, som alle sidder ude med skader. 

Truppen mod FC Midtjylland:

1. Paul Izzo
3. Daniel Høegh
4. Wessel Dammers
5. Hugo Andersson
6. John Björkengren
7. Mohamed Touré
9. Simen Bolkan Nordli
10. Norman Campbell
15. Björn Kopplin
17. Mathias Greve
18. Noah Shamoun
20. Hakim Sulemana
24. Sabil Hansen
25. Oskar Snorre
26. Florian Danho
27. Oliver Olsen
28. André Rømer
30. Mike Themsen
44. Nikolas Dyhr
90. Stephen Odey

Der er kampstart mod FC Midtjylland søndag kl. 14.00 på Cepheus Park Randers.

Hvis du ikke tager turen til det nordsjællandske for at støtte drengene, kan kampen ses på TV3 Sport og Viaplay. Alternativt kan kampen lyttes til på DR P4 og Radio Alfa samt følges via Amtsavisens liveblog.  

Køb billet til den spændende kamp her: https://billet.randersfc.dk