Optakt: Randers FC - FC Midtjylland

18.09.2024 07:36

Søndag kl. 14.00 får vi besøg af guldvinderne fra FC Midtjylland, som er øjeblikkeligt tophold og endnu ikke har tabt i denne sæson

Efter en god indsats i mandagens opgør mod FC Nordsjælland kunne vi tage et point med hjem til Kronjylland i en kamp, hvor vi var sekunder fra at tage alle tre point. Vi har i denne Superliga-sæson hentet point på udebane mod både FCK, Brøndby og FC Nordsjælland, så der er bestemt grund til optimisme forud for søndagens opgør. 

Vi går ind til kampen på en øjeblikkelig 6. plads i 3F Superligaen med 12 point efter de første 8 runder. Det er derfor utrolig vigtigt for vores top 6-drømme, at vi henter point søndag, så vi kan blive ved med at bygge på. 

FC Midtjylland indtager i øjeblikket Superligaens 1. plads, og er fortsat det eneste hold, som er ubesejret i denne sæson. Det skal vi se, om vi kan ændre på søndag, når kampen på Cepheus Park Randers bliver sparket i gang kl. 14.00.

Statistisk set

Historisk set har vi haft det rigtig svært mod FC Midtjylland, og i 23 hjemmekampe er det blevet til 3 sejre, 5 uafgjorte og 15 nederlag, men nu skal vi have brudt vores ulvekompleks! 

Sidst vi mødte FC Midtjylland, tabte vi knebent med 0-1, og efter en god præstation, havde vi fortjent at få point med som minimum. 

Fokus på FC Midtjylland

FC Midtjylland er startet sæsonen som lyn og torden og har allerede lagt afstand til de andre guldaspiranter.

De er som det eneste hold også fortsat ubesejret i denne sæson af 3F Superligaen. I de første 8 kampe har de vundet 6 og spillet 2 uafgjort, og i deres seneste kamp besejrede FCK med 2-1 hjemme i Herning, efter at være kommet bagud. 

Det er tydeligt, at FC Midtjylland i øjeblikket er de helt store favoritter til at løbe med guldet igen. Qua vores negative statistikker mod FC Midtjylland må det give drengene endnu mere blod på tanden for at stikke en kæp i hjulet på den midtjyske maskine. 

Fun Facts

- Randers FC har lukket færre mål ind i første halvleg end noget andet Superligahold i denne sæson (3), mens FC Midtjylland har lukket færrest mål ind i 2. halvleg end noget andet Superligahold (1).

- Randers FC-spilleren Tammer Bany har 18 succesfulde driblinger i denne Superliga sæson, kun overgået af FC Midtjyllands Aral Simsir (27) og Clement Bischoff (19). 

Hvis ikke du allerede har købt billet til søndagens spændende opgør kan det gøres her.

Vi glæder os til at se jer Cepheus Park Randers, hvor vi skal følge op på den gode præstation senest i Farum. Hvis du er forhindret i at komme på stadion kan kampen ses på TV3 Sport og Viaplay. Alternativt kan den følges på Amtsavisen.dk eller Radio Alfa. 

Vi ses til 2 kampe ekstra! 

Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix