Høegh før pokalkampen mod B1913: Det bliver sjovt at komme tilbage på de kanter

Laura Bannerholt — 03.09.2024 15:39

Bliv klogere på Daniel Høeghs fortid på Fyn, pokalens modstander B1913 og Randers FC's forsvarsklippes syn på pokalturneringen.

I morgen eftermiddag drager Randers FC's mandskab til Fyn for at spille den første kamp i Oddset Pokalen. Turneringens første modstander, B1913, er en klub med en rig historie. B1913 er en af de ældste fodboldklubber på Fyn og har tidligere været en dominerende kraft i dansk fodbold. Klubben har haft sine storhedstider, særligt i 60'erne og 70'erne, hvor de spillede i den bedste danske række og blandt andet vandt pokalturneringen.

For vores forsvarsklippe, Daniel Høegh, er B1913 ikke en ukendt modstander, da han i sin barndom har brugt meget tid på boldbanerne omkring klubben. Fynboen glæder sig nu til at vende tilbage til et område, hvor han har mange minder—denne gang som spiller for Randers FC.

- Det bliver sjovt, det er jo et anlæg, hvor jeg er kommet en del som barn. Jeg har ikke været der i mange år, så det bliver sjovt at se, hvordan det ser ud nu. Jeg har spillet en del der som modstander, men aldrig selv repræsenteret klubben, fortæller Daniel Høegh og fortsætter:

- Jeg regner og satser kraftigt på, at vi er et niveau eller to over dem. Vi skal selvfølgelig vinde den kamp uden for store problemer, men vi har også respekt for, at de spiller deres chancer og kommer med alt, hvad de har. Men det er en kamp, hvor vi skal videre, og gerne uden problemer; der skal være forskel på de to hold, afslutter han.

Pokalkampen mod B1913 spilles i morgen, onsdag, kl. 17.00 på Campus Road i Odense. Kampen kan streames på Pokalturneringen.dk og Viaplay.dk

Se hele interviewet med Daniel Høegh i videoen herunder.

Daniel Høegh præsenteres i samarbejde med Sparekassen Kronjylland.