Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Danho og Odey efter hattrick i pokalkamp: Det er en fornøjelse

05.09.2024 08:28

Der var god stemning hos de to hattrickhelte efter onsdagens pokalkamp

Franskmanden Florian Danho, der har siddet ude i de seneste Superliga-kampe på grund af karantæne og skade, gjorde comeback i gårsdagens pokalkamp, og sikke et comeback! Danho kunne notere sig for ikke bare 1, 2, men hele 3 mål i pokalkampen. Det samme kunne Stephen Odey, der efterhånden var sulten efter at sparke bolden i netmaskerne, da han ikke har scoret et mål siden vi slog oprykkerne fra 2650 tilbage i april.

- Det føles godt at score igen, det er efterhånden noget tid siden. Men det vigtigste er, at vi er videre i pokalen, fortæller Odey, og Florian supplerer med:

- Jeg er meget glad for at være tilbage og score 3 mål. Det er altid en fornøjelse. Jeg er virkelig stolt af holdet i dag; vi gjorde det godt, og vi bevarede en høj kvalitet hele kampen. Jeg er her for at score mål, lave assists og hjælpe holdet med at opnå en masse ting, så det er altid en fornøjelse at kunne hjælpe, afslutter Florian Danho.

Se hele interviewet med de to hattrickhelte i videoen herunder.

Skal du se de to angribere i aktion? Så husk, at vi søndag d. 22. september spiller hjemme mod ulvene fra heden. Kampstart er kl. 14.00, og du finder din billet til det spændende opgør her.

Stephen Odey præsenteres af Dan Dryer
Florian Danho præsenteres af Randers Gulvservice A/S