Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Dammers inden FCM-kamp: Vi skal præstere vores topniveau

Martin Albrechtsen — 20.09.2024 05:00

Anfører Wessel Dammers sætter ord på søndagens hjemmekamp mod FC Midtjylland og anerkendelsen af danske veteraner og deres pårørende

- Det er altid fedt at måle sig med topholdene, og det ser jeg virkelig frem til, fortæller Wessel Dammers.

Randers FC-kaptajnen, Wessel Dammers, glæder sig til søndagens hjemmekamp mod 3F Superligaens tophold, FC Midtjylland. Vores hollandske anfører er bevidst om Randers FC's statistik mod ulvene fra Heden, som vi ikke har formået at besejre siden oktober 2012, og han håber, at vi kan få brudt statistikken denne søndag.

- Det bliver en svær kamp. Der er en grund til, at de ligger i toppen af tabellen, og de fortjener det. Vi skal præstere vores topniveau, og så har vi en chance. Forhåbentlig kan vi bryde statistikken mod FC Midtjylland denne weekend, siger Dammers. 

Søndagens hjemmekamp mod FC Midtjylland er en del af Veteran Match, hvor vi kommer til at hylde tidligere udsendte og deres pårørende, hvilket er et initiativ, som Randers FC-anføreren støtter op om.

- Jeg synes, at Veteran Match er et meget flot initiativ. Det er godt at anerkende veteranerne og deres pårørende lidt på denne måde, udtaler anfører Wessel Dammers, der kommer til at spille med et særligt Veteran Match logo på sin kamptrøje.

Du kan rent faktisk byde på Wessel Dammers' kamptrøje og købe den inde på matchwornshirt.com fra på søndag. Pengene går til at drive trygge idrætsfællesskaber for skadede veteraner i hele landet – kaldet safe zones.

Se hele interviewet med Wessel Dammers i videoen længere nede i artiklen.

Der er kampstart mod de danske mestre, FC Midtjylland, på søndag kl. 14.00 hjemme på Cepheus Park Randers.

Køb billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Wessel Dammers præsenteres i samarbejde med BF-Anlæg