Mads Thor Knudsen - Thorfoto

Tak for en fantastisk klubfællesskabdag!

07.10.2024 09:47

I går hyldede vi vores 41 moder- og samarbejdsklubber i Randers FC-klubfællesskabet på Cepheus Park Randers.

Hvor var det skønt at se så mange af jer! Vi håber, I hyggede jer på stadion.

Der var helt præcist 2.314 deltagere fra vores moder- og samarbejdsklubber til søndagens Klubfællesskabsdag, hvilket er ny rekord for antallet af deltagere til en Klubfællesskabsdag!

De mange ungdomsmedlemmer, trænere og ledere blev hyldet på stadion, hvor de modtog klapsalver fra publikum, og igen stod helt tæt på Superliga-spillerne ved indløb. Det så helt fantastisk ud!

Af hjertet tak for en fantastisk dag og opbakning. Vi sætter kæmpestor pris på samarbejdet med jer.

Der skal også lyde en kæmpestor tak til kampsponsor Faxe Kondi, der medvirkede til den gode stemning på stadion med masser af konkurrencer, flotte præmier, gratis giveaways, og godt humør.

Dronningborg vandt gavekort for vildeste opbakning!

Blandt alle moder- og samarbejdsklubber, der var på stadion, gav vi et gavekort på 3.000 kr. til McDonald's til en klub, som havde givet den fuld gas med opbakningen. Udover gavekortet til McDonald's gav kampsponsoren, Faxe Kondi, også 12 flasker Faxe Kondi bobler til klubben. Det var en svær opgave at vælge, da mange klubber virkelig leverede en fantastisk opbakning på stadion, men vinderen blev moderklubben Dronningborg Boldklub. Stort tillykke til Dronningborg Boldklub, som dermed vandt et gavekort til en tur på McDonald's til en værdi af 3.000 kr. samt 2 flasker Faxe Kondi bobler.