Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Optakt: Randers FC - Lyngby Boldklub

02.10.2024 09:51

Søndag kl. 14.00 går det løs, når vi hjemme på Cepheus Park Randers både danner rammen om dette års klubfællesskabsdag, og får besøg af Lyngby Boldklub.

Efter endnu en god præstation mod AGF i lørdags, hvor vi efter flotte mål kunne tage et vigtigt point med hjem til Kronjylland. Desuden er vi også ubesejret i de seneste fem kampe, hvor vi har mødt stærke modstandere i form af Brøndby, FC Nordsjælland, AaB, FC Midtjylland og senest AGF. 

Det er noget vi skal tage med videre i søndagens opgør, og det viser kun, at vi sagtens kan spille op med de bedste hold i 3F Superligaen i denne sæson. 

Udover at der selvfølgelig er kamp, så danner Cepheus Park Randers også rammen om dette års klubfællesskabsdag, hvor mere end 2.000 børn fra de i alt 41 samarbejdsklubber skal gå en hyldestrunde inden kampstart. 

Vi håber på at se en masse på tribunerne, og håber også, at alle vil tage del i denne smukke hyldest, som skal ske umiddelbart inden kampstart. 

Statistisk set

Historisk set har vi haft et godt tag på Lyngby, og ud af de 13 gange, vi har mødt dem på eget græs, er det blevet til 9 sejre, tre uafgjorte og kun én sejr til Lyngby. I husker det nok, men seneste opgør mod på Cepheus Park Randers smadrede vi "De Kongeblå" med tenniscifrene 6-2. Det er ikke sikkert vi skal forvente en lige så målrig kamp, men vi har også i denne sæson vist, at vi kan lave mål, og derfor er der en god tro på tingene forud for opgøret.

Fokus på Lyngby

Lyngby har haft en svær sæsonstart, hvor de i øjeblikket indtager en 11. plads i 3F Superligaen. De har dog i de seneste to kampe spillet uafgjort mod to stærke mandskaber i form af AGF og senest Silkeborg IF, som begge er i den bedre halvdel af tabellen. Der er derfor ingen grund til at undervurdere Lyngby, da det virker til de har fundet noget af det gode spil frem, som man kender dem for. 

Fun Facts

-
Randers FC har kun tabt én ud af de seneste 11 hjemmekampe i Superliga-sammenhæng mod Lyngby Boldklub (7 sejre, 3 uafgjorte, og 1-2 i marts 2021). 

- Randers FC har spillet fem ud af de seneste ti kampe uafgjort i denne Superliga sæson, og kan med endnu et uafgjort resultat være det første hold til at spille minimum seks kampe uafgjort ud af de første 11 kampe.

-
Mathias Greve har leveret assist i sine seneste to Superligakampe og kan blive den første Randers FC spiller til at gøre det tre gange i træk siden Emil Riis gjorde det tilbage i november 2019. 

Vi glæder os til at se jer på stadion!