Johan Jensen/Fodboldidioterne

Landsholdsoverblik: Sådan gik det vores spillere

16.10.2024 12:07

Nedenfor kan du få et overblik over hvordan det gik vores fem Randers FC-spillere i landsholdstjeneste.

Paul Izzo 🇦🇺

Australien skulle i første kamp spille hjemme mod Kina. Det blev til en komfortabel sejr på 3-1 og dermed kunne landsholdet fra 'Down Under' springe op på en foreløbig 2. plads i VM-kvalifikationsspillet.

I 4. spillerunde af VM Kvalifikationsspillet, skulle Australien krydse klinger med Japan, som indtager en suveræn 1. plads i gruppen. På trods af et dominerende japansk mandskab kunne Australien tage et flot 1-1 resultat med retur til 'Down Under', og samtidig fastholder de 2. pladsen i gruppen.

Paul Izzo er præsenteret i samarbejde med Scanditek IT Solutions

Norman Campbell 🇯🇲

Jamaica slog komfortabelt Nicaragua i den 3. gruppekamp af CONCACAF Nations League med 0-2. Norman Campbell blev skiftet ind i det 84. minut, og fik derfor de sidste små ti minutters spilletid. 

Jamaica spillede hjemme mod Honduras i 4. gruppekamp af CONCACAF Nations League. Norman Campbell startede inde i denne kamp og fik 45 minutter på banen, i en kamp, der endte 0-0.

Norman Campbell er præsenteret i samarbejde med Bloch Tool 

Noah Shamoun 🇸🇾

Vores tekniske kantspiller, Noah Shamoun, var at finde i Syriens start 11'er til opgøret mod Tadsjikistan, i semifinalen af 'Kings Cup'. Syrien vandt kampen med 1-0, og Noah Shamoun leverede assisten til kampens enlige målscorer. Godt gået Noah! 

I finalen af 'Kings Cup' skulle Noah og resten af de syriske landshold op mod Thailand. Noah startede denne gang på bænken, men blev skiftet ind til den sidste halve time. Syrien tabte desværre 0-1 til Thailand. 

Noah Shamoun er præsenteret i samarbejde med Planner4You

Mike Themsen 🇩🇰

Det danske U19-landshold var oppe i mod et stærkt fransk U19-landshold, hvor Mike blev skiftet ind til de sidste 30 minutter. Kampen endte 1-1, men chancerne var til, at Danmark kunne have taget sejren. 

Der var en startplads til Mike Themsen i den næste træningskamp mod Portugals U19-landshold, men her blev det desværre til et 3-1 nederlag til de danske talenter. 

Belgiens U19-landshold ventede i den sidste træningskamp, inden de unge talenter skulle retur til deres respektive hold. Mike Themsen startede ude i opgøret, men blev skiftet ind og leverede hele to flotte scoringer i Danmarks 3-1 sejr over Belgien. 

Mike Themsen er præsenteret i samarbejde med KULO & Partnere

Lasse Mandal 🇩🇰

Vores unge talent, Lasse Mandal, var for første gang afsted med U18-landsholdet. I første kamp mod Marokkos U18-landshold, var han også at finde i startopstillingen, hvor han fik en times tid på banen inden han blev skiftet ud. Kampen endte 1-1.

Endnu en kamp mod Marokkos U18-landshold ventede, inden talenterne skulle hjem igen. Lasse Mandal startede ude denne gang, men blev skiftet ind til en komfortabel 4-0 sejr til Danmark. 

Lasse Mandal er præsenteret i samarbejde med MAKEEN Energy

Godt gået drenge! Vi glæder os til at få jer retur til Randers igen.