Kom til fodboldfest og 3 point på søndag!

Martin Albrechtsen — 02.10.2024 07:51

På søndag holder vi fodboldfest med live koncert og tusindevis af glade børn inde på selve banen!

Vi afholder nemlig Klubfællesskabsdag, hvor vi glæder os til at hylde tusindevis af glade børn, ungdomsmedlemmer- og trænere fra vores moder- og samarbejdsklubber inde på selve banen kort før kampstart.

Her vil der samtidigt også være live musik, hvor musiker Michael Hausted vil fyre op under stemningen på stadion, inden kampen bliver sparket i gang! 

Det bliver SÅ festligt, og vi glæder os til at se dig til en god og hyggelig eftermiddag på Cepheus Park Randers, hvor vi selvfølgelig skal besejre Lyngby Boldklub og have de 3 point! 

Vi ses på søndag!

Der er kampstart kl. 14.00 mod Lyngby Boldklub, men allerede fra kl. 12.00 kan du med din kampbillet komme i Thor Fanzonen, hvor der vil være masser af aktiviteter og konkurrencer med fede præmier fra kampsponsor Faxe Kondi.

Køb billetter til kampen her.

Vi glæder os til at se dette fantastiske skue igen!

Som noget helt nyt hyldede vi vores moder- og samarbejdsklubber inde på selve banen ved sidste Klubfællesskabsdag i maj måned, og det var en kæmpe succes! Derfor gentager vi på søndag succesen, hvor tusindevis af ungdomsmedlemmer og trænere fra vores 41 moder- og samarbedsjklubber vil blive hyldet på banen og komme helt tæt på Randers FC-spillerne. Du kan se en stemningsvideo af, hvordan det gik til sidst længere nede i artiklen.

Live koncert med Michael Hausted inden kampstart!

Musiker Michael Hausted, der lever af at få folk i godt humør, vil på søndag spille live på stadion kort før kampstart. Her vil han bl.a. spille et af sine store hits "Tro På Dig Selv", og på den måde fyre op under stadion, inden kampen sparkes i gang!